Comunicate de Afaceri

Nomade Communication – al doilea an consecutiv in Top PR Romania

Nomade Communication este pentru a doua oara consecutiv in Top PR Romania, ca dovada a activitatii dinamice a agentiei si a capacitatii de a se adapta provocarilor din piata.

Condusa de Adriana si Mihaela Cocirta si pornita ca o afacere de familie, Nomade Communication ofera fiecarui client o strategie de comunicare integrata si adaptata, al carei scop principal este ca, prin schimbarea perspectivei, sa genereze plus valoare nu doar pentru segmentele de public tinta, ci pentru toate categoriile de stakeholders ale unei companii.

Includerea Nomade Communication in topul realizat de catre echipa Biz este o mare bucurie pentru noi, fiind o recunoastere a muncii intense pe care o depunem pentru a oferi fiecarui client strategii creative de comunicare cu ajutorul carora sa consolideze legatura pe care acestia o au cu comunitatile lor. Alaturi de echipa noastra am reusit sa implementam campanii de comunicare integrate care au generat rezultate semnificative si care au amplificat gradul de vizibilitate al brandurilor. Prezenta pentru al doilea an consecutiv a Nomade Communication in Top PR ne motiveaza sa continuam in ritmul accelerat pe care ni l-am impus si sa gasim noi modalitati prin care sa ajutam clientii sa performeze, spune Adriana Cocirta, Fondator si Managing Partner al Nomade Communication.

In viitor, Nomade Communication pregateste proiecte complexe care se concentreaza pe implementarea campaniilor creative de comunicare, PR si social media oferite clientilor, dar si pe cresterea portofoliului de clienti. Nevoile companiilor sunt tot mai diverse datorita exigentelor crescute ale publicului-tinta, care devine tot mai implicat si mai atent la mesajele transmise de branduri. Agențiile devin, in acest context, principalul liant intre branduri si audienta, transformand oportunitatile de a transmite mesaje relevante in campanii de comunicare cu ecou.

Modul in care comunicam in online si offline ia forma trendurilor, ceea ce face activitatea unui specialist in comunicare esentiala pentru companiile care isi doresc sa implementeze o strategie de comunicare coerenta si o viziune unitara a mesajelor pe diversele canale de comunicare. Publicul este segmentat in functie de platformele si retelele pe care le utilizeaza, motiv pentru care rolul nostru este de a construi campanii si mesaje tinand cont de audienta si de retea, fara a altera identitatea unui brand. Ma bucur ca ne aflam in Top PR Romania, alaturi de agentiile de PR care dezvolta campanii disruptive pentru clientii lor, completeaza Mihaela Cocirta, Managing Partner al Nomade Communication.  

Top PR Romania realizeaza o analiza detaliata a mediului de relatii publice din Romania realizata de Publicatia Biz, in parteneriat cu compania de cercetare Unlock Market Research. Performanta de business si modul in care agentiile de PR sunt percepute de catre clienti reprezinta principalii factori luati in considerare de catre realizatorii studiului, acesta reflectand o imagine cuprinzatoare a activitatii de PR din Romania.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Nomade Communication

Comentarii

Cauta

Categorii populare