Comunicate de Afaceri

Paturi pentru copii: tipuri de amenajari pentru dormitor

O odihna buna este esentiala pentru ca copiii si adultii sa se bucure de o viata sanatoasa. Descopera care sunt cheile esentiale pentru alegerea paturilor pentru copii, ce propuneri putem gasi pe piata, ce tipuri de saltele exista si cum le putem distribui in camera, in functie de spatiul disponibil si de forma dormitorului.

Paturi pentru copii: tipuri de amenajari pentru dormitor

In functie de contoare disponibile, forma camerei si numarul de copii care vor dormi in ea, puteti distribui paturile copiilor intr-un fel sau altul.

Proiectarea unei camere pentru copii pentru un singur baiat sau fata poate fi relativ usoara, dar ce se intampla atunci cand doi sau mai multi copii trebuie sa doarma impreuna?

Va spunem care sunt cele mai importante tipuri de distributie a pieselor partajate, astfel incat sa le puteti adapta la nevoile dumneavoastra. Vezi mai multe modele de paturi copii pe Conde.ro.

Distributie online

Este distributia ideala pentru a plasa doua paturi pentru copii intr-o camera cu un plan lung . Asezati-le intr-o linie langa unul dintre peretii camerei, astfel incat sa existe suficient spatiu pe cealalta parte pentru ca copiii sa circule liber.

Asigurati-va ca cei doi copii ai dvs. au acelasi spatiu si tip de confort, astfel incat sa evitati certurile!

Pentru a rezolva problema depozitarii, care este aproape intotdeauna insuficienta intr-un dormitor pentru copii, puteti profita de spatiul de sub pat pentru a plasa sertare mari pe roti, astfel incat toata lumea sa poata mentine ordinea in spatiul lor individual, sa aiba jucariile si cartile perfecte organizat. etc.

O odihna buna este esentiala pentru ca copiii si adultii sa se bucure de o viata sanatoasa. Descopera care sunt cheile esentiale pentru alegerea paturilor pentru copii, ce propuneri putem gasi pe piata, ce tipuri de saltele exista si cum le putem distribui in camera ta, in functie de spatiul disponibil si de forma dormitorului.

Distribuirea paturilor pentru copii in L

Este distributia perfecta pentru dormitoarele in care nu exista suficienti metri. Cu acest tip de distributie puteti profita de spatiul care se afla sub o fereastra, de exemplu. In orice caz, ar trebui sa va decideti asupra paturilor care au capacitate de depozitare, cu sertare incorporate in structura sau cu paturi boxet , care va permit sa depozitati o multitudine de obiecte sub saltea.

Cum sa decorati un dormitor in care dorm doi copii de varste diferite? Este una dintre intrebarile pe care tatii si mamele ni le pun de obicei, atunci cand fiii si fiicele noastre trebuie sa aiba acelasi lucru si sa aiba varste foarte diferite. Pentru a evita ca acestia sa se simta inconfortabili intr-un mediu care nu le corespunde din motive decorative, incercati sa alegeti un decor neutru.

Lucrati baza - peretii, paturile si restul mobilierului- in tonuri neutre si deschise, albe, bej, gri deschis etc. si adaugati detalii de culoare independente pentru zona pe care o ocupa fiecare.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Dumitru Cristian

Comentarii

Cauta

Categorii populare