Comunicate de Afaceri

PIATRAONLINE si Marks lanseaza competitia FoodRocks dedicata designului de obiect de bucatarie

Showroomul PIATRAONLINE nu e un simplu depozit de piatra naturala, ci un hub creativ care sustine initiative valoroase de design. Brandul e un accelerator de inspiratie deschis oricui are nevoie de un loc de joaca pentru a-si duce ideile mai departe. Mai mult, PIATRAONLINE un reper de inspiratie pentru industria de food din Romania care se preocupa, din ce in ce mai mult, nu doar de universul culinar pe care il creeaza, ci si de cel vizual.

Piatra naturala din gama brandului a fost folosita in constructia si decorarea a numeroase restaurante Pinterest-worthy din Bucuresti si din tara. Asa ca propunerea unei competitii de kitchenware design a venit natural. Doar atunci cand imaginatia intalneste materiale de calitate, iau nastere proiecte spectaculoase. Iar acum este momentul tau. 

Lansam un nou concurs dedicat designerilor locali: ii provocam sa creeze noi ustensile sau accesorii de bucatarie din piatra naturala. Give us a taste of your ideas.

Ideile inscrise sunt analizate de catre un juriu specializat si 5 proiecte castigatoare devin realitate. Primele 3 proiecte sunt premiate cu cate 1000 de euro, iar 2 mentiuni primesc cate 500 euro. Apoi PIATRAONLINE le produce cu ajutorul designerilor castigatori si le aseaza frumos pe rafturile celui mai mare magazin de piatra naturala din Romania, PIATRAONLINE.ro.

"Piatra si gastronomia au avut o relatie simbiotica inca de la inceputul civilizatiei. Chiar si acum, dupa mii de ani, proprietatile pietrei si frumusetea ei pot transforma gustul intr-o experienta culinara unica. Piatra merita sa se bucure de viziuni si interpretari cat mai diferite, pentru ca are un potential estetic deosebit. Ca antreprenor, stiu cate provocari poti intampina atunci cand vrei sa iti materializezi ideea. De aceea, incurajam initiativele creativilor si le oferim tot suportul nostru. Ideile bune au nevoie de o scena bine luminata pentru a fi puse in valoare." Mariana Constantinescu-Bradescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

“Poate ai in minte un set de pahare minimaliste, un platou asimetric sau o solnita atipica. Orice iti trece prin cap poate deveni o colectie in editie limitata semnata de tine, pusa la vanzare pe PIARTAONLINE.ro.  Competitia se adreseaza celor care sunt makeri si care vor sa-si puna ideile in practica. Poti inscrie o schita, un desen, o randare 3D, iar daca juriul alege ideea ta, atunci noi o punem in practica. Gasim solutii si o producem pe bune. Nu conteaza ca esti student sau designer cu experienta, competitia e de fapt e un open call for those who have vision and talent.” Mia Munteanu, Client Service Director, Marks.

Lasa-te inspirat de piatra naturala si creeaza un obiect de kitchenware, tableware sau chiar o colectie intreaga. Important e ca produsul imaginat de tine sa fie fezabil, functional, original si sa fie realizat din piatra naturala.

Mai mult, proiectele castigatoare vor avea propriul eveniment de lansare, o expozitie in cadrul spatiului-concept PIATRAONLINE, unde personalitati din domeniul industriilor creative, chefi renumiti si proprietari de restaurante vor vedea live colectiile selectate si vor putea face precomenzi.

Iar daca nu esti printre castigatori, nu te descuraja. PIATRAONLINE cauta sa dezvolte orice proiect sau initiativa care aduce in discutie o noua perspectiva. Asa ca daca le place ideea ta, o vor lua in considerare separat.

Cu ce te poti juca? Arunca o privire pe www.PIATRAONLINE.ro sau, mai bine, vino in showroomul din Aleea Teisani 137 A pentru a putea atinge toate tipurile de piatra.

PIATRAONLINE are cea mai mare paleta de materiale, de la marmura cu venaturi spectaculoare, la granit cu straluciri albastrui, onix semipretios sau sandstone in culorile curcubeului. Natura este instrumentul prin care ne poti face sa uitam tot ce stiam despre bucatarie si design.

In plus fata de frumusetile clasice, ai la dispozitie si un material unic pe piata romaneasca: ardezia flexibila SKIN. Aceasta piatra are o grosime de 2 mm, iar flexibilitatea ii permite sa fie fixata si pe suprafete curbe.

Ne imaginam deja o colectie de kitchenware cu forme fluide, inspirata de SKIN. Gaseste inspiratie in toate, dar nu te limita la nimic.

Poti inscrie mai multe proiecte (un proiect poate insemna un singur obiect sau o colectie compusa din mai multe), prin doua modalitati, la alegere:

  1. Incarci randarea sau randarile tale din care sa reiasa si dimensiunile fiecarui obiect. Povesteste-ne putin si conceptul: cum ai ajuns la alegerea ta, care a fost procesul care te-a directionat spre aceasta executie particulara.
  2. Soliciti gratuit tipul de piatra de care ai nevoie, confectionezi prototipul, il documentezi fotografic si inscrii fotografiile alaturi de dimensiuni. Cum povesteam si mai sus, te incurajam sa ne vorbesti despre parcursul ideii tale si sa ne arati cum ai ajuns la forma finala. Iar daca ne trimiti si prototipul, ne declaram impresionati.

Fie ca esti un vizionar digital sau un maker de tipul "got to see it to believe it", alegerea e a ta. Asteptam ideile tale pe www.foodrocks.ro pana pe 30 iulie 2018.

ECHIPA MARKS

Mia Munteanu, Client Service Director

Ana-Maria Predut, Account Executive

Maria Stefanita, Art Director

Sabina Stanciucu, Copywriter

Irina Radu, Copywriter

Dan Hagiu, DTP

ECHIPA PIATRAONLINE

Mariana Constantinescu-Bradescu, Managing Partner

Sergiu Constantinescu-Bradescu, Managing Partner

Andreea Cleo, Web Designer

Maria Stanciuc, Copywriter

ECHIPA 2ACTIVEPR

Cristina Cuvineanu, Group Account Director
Radu Bucur, Business Developer
Bianca Talasman, Account Manager

 

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Oprea Romanita Mihaela PFA

Comentarii

Cauta

Categorii populare