Comunicate de Afaceri

Program cinema pentru iubitorii de premiere

Razbunatorii: Sub semnul lui Ultron
Ultron este un robot caruia i se atribuie sarcina de a evalua pericolele si de a controla armata lui Tony Stark. Dotat cu o inteligenta artificiala iesita din comun, acesta se transforma repede intr-un personaj negativ si declara razboi rasei umane, incepand cu un atac in New York. Razbunatorii Capitanul America, Vaduva Neagra, Thor, Iron Man si Hulk sunt singurii care il pot infrunta.
Mad Max: Drumul furiei
Tom Hardy este eroul principal din noua serie Mad Max, in care mai joaca si Charlize Theron, Rosie Huntington – Whiteley, Nicholas Hout si Zoe Kravitz. Plin de adrenalina, filmul va avea premiera abia la jumatatea lunii mai, in data de 15 si va pastra stilul cu care deja ne-a obisnuit regizorul George Miller.
Jurassic World
La 22 de ani dupa evenimentele din Jurassic Park, parcul de distractii incepe sa-si piarda din vizitatori si trebuie sa se gandeasca la ceva revolutionar pentru a-i atrage din nou.
Astfel, Corporatia Patel pune la cale crearea unui nou dinozaur pentru Isla Nublar, insa lucrurile scapa de sub control si iau o intorsatura periculoasa. Premiera filmului va avea loc in data de 12 iunie, data din care va fi inclus in programul de cinema din Pitesti Mall.

Furios si iute 7
Dwayne Johnson, Jason Statham, Vin Diesel, Lucas Black si regretatul Paul Walker se reunesc intr-o noua pelicula Furios si iute.
Personajele principale, Dominic Toretto si Brian O\'Conner, incearca sa-si refaca viata si sa traiasca linistit, insa evenimentele ii imping din nou in afara legii.
Programul fimelor care vor rula la cinematograful din Pitesti il puteti vedea aici: http://www.cinematrivale.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare