Comunicate de Afaceri

Programul de la cinema, atractiv pentru toata familia

Cele mai noi filme ruleaza in Romania
Cinefilii au de unde alege un film bun, caci intotdeauna programul de la cinema este facut astfel incat sa fie introduse cele mai noi filme.
Programul de la cinema din tara noastra este excelent si din punctual de vedere al filmelor care ruleaza aici. Asta pentru ca pot fi vazute cele mai noi pelicule de la Hollywood.
Astfel, dupa premiera din Statele Unite, filmele ajung sa ruleze destul de repede si in Romania. Acest lucru s-a intamplat si in aceste zile in ceea ce priveste filmul Gravity.
Si nu este vorba doar despre peliculele de peste Ocean, ci si de filme romanesti, de exemplu.
Filmele in regia unor regizori romani sunt din ce in ce mai cautate si mai bine realizate. Unele dintre ele au fost appreciate la festivaluri internatinale de film, precum Festivalul de la Cannes.
Un alt lucru bun este acela ca in toate orasele mari din tara exista sali de cinamtograf moderne in care poti viziona fara probleme filmul preferat.
Filme tari, zi de zi
Filmele ruleaza zi de zi, si asta se intampla de luni pana duminica. Asta insemana ca nu ai nciun motiv sa ratezi filmul preferat, caci, potrivit prgramului de la cinema, se va gasi intotdeauna o zi in care sa ruleze pelicula ta preferata.

Programul de la cinema etse unul foarte bine gandit
Toate cinematografele din tara, indifferent ca sunt in Timisoara, in Braila, in Bucuresti sau in Iasi, Galati, Buzau sau Braila se deschid nu doarin timpul saptamanii, ci si sambata si duminica, incepand cu orele 10.00.
Ultimul film incepe, de obicei, undeva in jurul orei 22.00. Asta inseamna ca programul de la cinema este unul permisiv, cum nu gasesti in alte tari. De exemplu, in Austria sau in Germania.
Mai multe detalii poti sa vezi la aceasta adresa: http://www.cinematrivale.ro/program/
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare