Comunicate de Afaceri

Promoveaza-ti afacerea eficient si la costuri reduse!

ShowShiner = Show + Shiner

Show

ShowShiner poate stoca pana la 20 de imagini publicitare de dimensiuni 920x610 mm care se rotesc in sens orizontal. Timpul de expunere poate fi setat de la 10 la 60 de secunde pentru fiecare imagine. Materialul folosit pentru tiparirea imaginilor este backlit film. ShowShiner este prevazut cu 2 neoane care ilumineaza imaginile din interior.

Shiner

ShowShiner este foarte eficient pentru curatatul si lustruitul pantofilor. Acesta este dotat cu 4 perii pentru curatarea pantofilor de praf si lustruire cu crema speciala incolora pentru orice tip si culoare de piele. Periile sunt actionate automat, aparatul fiind prevazut cu senzori de miscare.

IMPORTANT! Gradul de retinere generat de acest tip de expunere a reclamelor este cu 60% mai mare decat orice alt canal de media conventional conform unui studiu realizat de Barbour&Monroe la Universitatea din Arizona, Facultatea de Cercetari de Marketing.
Natura neobisnuita a aparatului capteaza atentia utilizatorilor in medie de 2 minute, pentru a-si lustrui pantofii si pentru a observa caracteristicile acestuia. Acestea conduc la nivel subliminal, la o mai buna focalizare si o mai buna intelegere a mesajului publicitar.

Serviciile noastre includ:

• Tiparirea si montarea materialelor imaginilor publicitare;

• Monitorizare bisaptamanala a campaniei clientului, oferind GRATUIT CD martor al locatiilor alese;

• Consultanta si informare in legatura cu alegerea campaniei potrivite in functie de produsul promovat, publicul vizat si bugetul disponibil;

• Distribuirea sau livrarea aparatelor in locatii noi;

• Echipa tehnica este disponibila 24h/24h pentru asigurarea bunei functionari a aparatelor in intreaga retea

Despre Megapolis Advertising

In 2006 am introdus pe piata SHOW SHINER = aparatul de lustruit pantofii pe care il gasesti peste tot: in hypermarketuri, mall-uri,centre comerciale, hoteluri, baruri si restaurante, centre de afaceri. Iti oferim posibilitatea sa adresezi publicului tau un mesaj personalizat in functie de: locatiile alese, campania derulata; promotii; sezonalitate etc.
Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la: telefon 0766506650; e-mail: office@megapolis-adv.com sau secretariat@megapolis-adv.com. Persoana de contact: Petre Siboiu, Director Executiv.


Social Media
Vezi toate articolele autorului: megapolis

Comentarii

Cauta

Categorii populare