Comunicate de Afaceri

Start PR Agency – Promovare la inceput de drum

Promovarea, la fel ca orice alta activitate, se invata, se experimenteaza si se adapteaza pentru ca rezultatele sa apara. Cine zice ca detine „reteta” succesului in online, greseste cu certitudine! Nu oricine poate redacta, spre exemplu, un comunicat de presa sau un articol publicitar. Din ce in ce mai mult firmele angajeaza o persoana dedicata pentru a fi responsabila de realizarea continutului online. Dar ce faci atunci cand bugetul nu este ca al unei corporatii si ti-ar prinde bine cateva materiale de promovare? Echipa noastra si-a format experienta in zeci de ani de jurnalism (presa scrisa, online, televiziune) si in diverse proiecte menite sa adune audiente si sa creeze comunitati.

Start PR Agency oferă urmatoarele servicii:
• CONTENT. Ai o comunitate online si vrei s-o tii activa? Societatea, clientii si partenerii trebuie sa observe ca activitatea pe care o desfasori este dinamica, „vie” si plina de oportunitati, iar cel mai simplu mod de a face aceasta consta in publicarea periodic de articole pe blog sau site. Ai incredere in „condeiul” nostru!
• FOTO & VIDEO. O imagine face cat 1.000 de cuvinte. Oare un video cat ar face? Noi avem o certitudine: viitorul este vizual. Oricine pariaza pe altceva, cu siguranta greseste.
• PR & COMUNICARE. O companie nu poate functiona in zilele noastre fara o comunicare eficienta. Succesul afacerii tale depinde de relatiile pe care le ai cu partenerii si clientii. In prezent, cel mai rapid mod ca „exteriorul” sa afle despre activitatea ta se face prin intermediul social media.
• MEDIA TRAINING. Doresti sa apari in presa si nu crezi ca esti pregatit? Noi iti explicam cum functioneaza lucrurile astfel incat tu sa faci fata cat mai bine provocarii, fie ca este vorba despre un interviu, un reportaj sau o simpla stire.
• NEWS ALERT. De ce sa pierzi timp cautand informatiile care te intereseaza prin multimea de portaluri online de stiri? Lasa-ne pe noi sa ti le livram zilnic. Cateva minute vor fi suficiente pentru a lua „pulsul” cotidian.
• WORDPRESS. Toate afacerile trebuie sa aiba si o componenta digitala, deoarece intreaga lume este un imens centru comercial. Alege WordPress pentru a realiza portalul online de prezentare a companiei tale, fiindca este usor de administrat ulterior.

Consulta aici lista preturilor pentru serviciile oferite de Start PR Agency.

Ai un start-up sau vrei sa incepi un business?
Doresti sa-ti promovezi afacerea mai agresiv si nu stii de unde sa incepi?
Ofertele primite pentru activitatile de promovare depasesc bugetul tau?

Da-ne o sansa! Start PR Agency este despre tine. Noi dorim, in timp, sa devii independent in activitatile de promovare, chiar daca inseamna ca nu vei mai avea nevoie, la un moment dat, de serviciile noastre. De ce ne-am propus acest scop? Pentru ca vrem sa nu faci parte din statisticile conform carora, numai in primul an de activitate, 20% dintre firme dau faliment, procentul crescand pana la aproximativ 70% in urmatorii noua ani.

https://startpr.ro/

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Start PR Agency

Cauta

Categorii populare