Comunicate de Afaceri

TRAINING “COMUNICAREA ESENTIALA PENTRU CRESTEREA VANZARILOR” 24-25 IULIE 2021

Cand suntem pusi fata in fata cu clientii nostri, inevitabil vom fi judecati pe baza impactului nostru personal, mai degraba decat pe autoritatea formala data de pozitia sau functia noastra.

Comunicarea Esentiala identifica acele aspecte esentiale ale personalitatii noastre care creeaza in interlocutorul nostru senzatia subiectiva dar clara de canal deschis comunicarii adevarate, canal prin care va fi inteles, apreciat si nu in ultimul rand multumit. Cunoasterea mecanismelor psihologice ale clientului prin care mai intai este multumit de interactiunea cu noi si abia apoi merge mai departe spre decizia de a cumpara, ne va permite sa stim ce anume trebuie sa antrenam, pentru a ne maximiza apoi volumul de vanzari.

Aceste metode practice folosite in cadrul trainingului “Comunicarea Esentiala pentru cresterea vanzarilor” sunt instrumente de interventie asupra tendintelor care ne duc in directia conversatiilor nereusite, reusind astfel sa ne transforme conversatiile, acestea devenind conversatii de succes, stabilind in acelasi timp o relatie armonioasa intre noi si clientii nostri.

Exersam stabilirea unui climat constructiv de comunicare in care clientul sa se simta liber sa-si exprime ideile, preferintele, nevoile. In acest fel este posibil sa avem prin dialog armonizari la nivelul clasic al cererii si al ofertei, menite sa consolideze relatia de incredere si respect dintre noi, ca oameni de vanzari, si clientul nostru.

Ce iti ofera training-ul “Comunicarea Esentiala pentru cresterea vanzarilor”?

 

* O modalitate verificata de autocunoastere, prin care iti pastrezi clientii pe termen lung. Un instrument eficient pentru a anula inca din fasa a contradictiilor noastre interne, contradictii care sunt simtite instinctiv de interlocutorii nostri.
* O metodologie de a face ca propriilor noastre emotii sa fie lucreze in favoarea noastra, in armonie cu cele ale clientului nostru.
* Un pas fundamental in dezvoltarea unei stime de sine autentice, bazate pe realitate, stima de sine care la randul sau sta la baza increderii in noi insine ca profesionist. Prima data clientul cumpara interactiunea cu profesionistul.

 

 Ce vei face in cadrul training-ului “Comunicarea Esentiala pentru cresterea vanzarilor”? 

* Vei intelege ca prima persoana fata de care trebuie sa fii credibil esti chiar tu. In felul acesta este deja castigata 80% din increderea clientului.
* Vei primi metode practice de antrenament care vizeaza autocunoasterea limitelor si a punctelor noastre tari ca oameni de vanzari.
* Te vei antrena in a-ti dezvolta comportamente de comunicare eficienta, cu aplicare imediata in procesul vanzarii.

 

Cui se adreseaza training-ul “Comunicarea Esentiala pentru cresterea vanzarilor”?

Acest training se adreseaza la doua categorii specifice de beneficiari :

* Oameni de vanzari. Acest curs sa va construi baze solide pentru abilitatile dumneavoastra specializate de vanzare. Expunerile, prezentarile de caz si exercitiile cu partener va vor ajuta sa calibrati fin abordarea clientului si va vor face mai eficient de la bun inceput in etapele vanzarii.
* Antreprenori. In stradania permanenta de a ne creste afacerea, prima provocare intampinata este cum sa obtinem si cum sa fidelizam cat mai multi clienti, astfel incat afacerea sa aiba o tendinta de crestere constanta si stabila. Acest training este construit pentru a favoriza intelegerea factorului de finete, uman, in ceea ce priveste procesul de vanzare, precum si pentru intelegerea necesitatii disciplinei de care avem nevoie pentru a asimila genul acesta de abilitati.


INVESTITIA TA ESTE DE 800 lei.

Training-ul “Comunicarea Esentiala pentru cresterea vanzarilor” va avea o durata de 12 ore, sambata si duminica, 24 si 25 iulie 2021, intre orele 9:00-12:00 si 15:00-18:00.

Pentru ca fiecare dintre participanti sa aiba posibilitatea de a lucra si a primi feedback eficient atat din partea trainerului cat si a colegilor, am limitat numarul de locuri la 12.

Training-ul va fi sustinut de Mircea Radu Terek.

Mircea Radu Terek este formator atestat de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale. Are peste 20 de ani de experienta in domeniul dezvoltarii personale. Tine cu regularitate training-uri de comunicare din anul 2006.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: OMEGA TRAINING CENTER

Cauta

Categorii populare