Comunicate de Afaceri

Un pop-up spider este ceea ce ai nevoie pentru promovare eficienta

Afla la ce este bun un pop-up spider

Sistemul de expozitie care alcatuieste acest pop-up spider este si o versiune clasica, dar in acelasi timp moderna, pe care tot mai multi oameni aleg sa o foloseasca pentru a-si promova afacerea. Cu un raport calitate-pret de invidiat, Marle Print va ofera o mare varietate de produse din care sa alegeti! Nu stiti inca toate detaliile? Pastrati legatura cu noi in randurile de mai jos.
pop-up spider
Sistemul pop-up spider poate fi bine integrat in orice tip de eveniment, indiferent care este scopul final. Atentia publicului este captata instantaneu, rezultatele vor aparea fara ezitare!

Cum se monteaza

  1. Scoateti toate componentele sistemului de pop-up spider din cutia de transport: structura extensibila si tije metalice. (Puteti lasa panourile imprimate in punga pana cand structura este asamblata)
  2. Structura extinsa a sistemului. Retineti ca structura trebuie asezata astfel incat piulita de plastic cu cuier sa fie deasupra.
  3. Instalati tija de metal. Se potrivesc de sus in jos; varful trebuie introdus in partea superioara a piulitei, iar baza de plastic se fixeaza pe piulita din partea inferioara. Aceeasi procedura trebuie repetata pentru fiecare bagheta. Tijele se monteaza pe stalpii din fata structurii si pe primul si ultimul stalp din spatele structurii.
  4. Instalati panoul grafic. Panourile sunt instalate din centru spre lateral. Agatati panourile de carligele piulitei superioare, apoi utilizati banda de pe spatele panourilor pentru a le fixa de sus in jos de stalpii formati de tijele metalice.

Promovare eficienta si ieftina

Chiar daca aveti mai multe optiuni din care sa alegeti ferestre pop-up spider, doar la Marele Print veti obtine servicii excelente, suport pe tot parcursul procesului si rezultate personalizate! Echipa va pune la dispozitie un nou sistem revolutionar de pe piata pentru a face produsul sau serviciul dvs. sa ajunga exact la publicul tinta.

Veti putea economisi multi bani si va veti bucura de mai multe vanzari. Atuul tau este claritatea graficii, flexibilitatea instrumentului si costul redus! Accesati site-ul acum sau sunati la numarul de telefon afisat si aplicati pentru o oferta personalizata.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Comentarii

Cauta

Categorii populare