Comunicate de Afaceri

Videochatul, despre miturile demodate si conceptiile false

Există foarte multe prejudecăți și mituri în ziua de azi, care planează asupra anumitor ocupații și joburi diferite prin natura lor. Probabil jobul care suferă cel mai mult din această pricină este videochatul. Domeniul de activitate al videochatului încă stârnește controverse și idei ce pornesc de la o bază greșită.

    Prejudecățile pornesc în general de la moralitatea jobului. Mulți oameni consideră că un astfel de job nu necesită neapărat anumite aptitudini și că câștigurile se realizează în mare parte prin încălcarea principiilor etice și legale.

    Astfel de idei sunt total nefondate și asta vrem să clarificăm odată pentru totdeauna. Vom oferi explicații clare pentru a înlătura astfel de speculații din mințile voastre.

    Este legal sau nu?

    Nici nu ar mai trebui să existe o astfel de îndoială. Modelele care aleg să lucreze cu studiouri de videochat serioase, cu studiouri de videochat celebre și cunoscute cum este și www.okstudio.ro își desfășoară activitatea în condiții legale. Acestea au la dispoziție un contract de colaborare și au parte de beneficii pe care mulți angajați din alte domenii nu le au.

    Sunt principiile morale încălcate?

    Tristul adevăr este că încă există persoane care asociază videochatul cu prostituția, când de fapt acestea două nu au nicio legătură. Doar cei care lucrează în domeniu știu într-adevăr care este realitatea.

    Ideea că videochatul are vreo asemănare cu prostituția este cum nu se poate mai eronată. În primul rând, activitatea modelelor de videochat se desfășoară doar prin intermediul camerelor web, fără a exista vreo urmă de contact fizic.

    Mai există și vorbe rele care spun că acest domeniu încalcă principiile morale. Cei care vehiculează astfel de idei ar trebui să știe că în videochat modelele sunt cele care decid ce vor să facă și ce nu, ele își stabilesc limitele. Așadar, nu poate fi vorba nici pe departe de forță sau de încălcarea unor principii morale.

    Este reputația afectată?

    Majoritatea tinerelor care aleg această cale, au în permanență această grijă, mai ales că societatea blamează foarte mult activitatea de model de videochat. Le este frică să nu le fie afectată reputația și le este frică ca cei apropiați lor să nu afle că jobul pe care îl practică este videochatul.

    Din nou, o temere total nefondată. Un studio care se respectă, precum Ok Studio, respectă în totalitate confidențialitatea modelelor. Există foarte multe măsuri ce pot fi luate: se pot alege platformele pe care să-și desfășoare activitatea, se poate restricționa accesul utilizatorilor dintr-o anumită țară și așa mai departe.

    Un job unde nu sunt necesare prea multe aptitudini?

    Aici este în mare parte vorba despre o confuzie. Videochatul nu necesită neapărat experiență, cum se cere în majoritatea domeniilor, iar acest lucru îi face pe oameni să creadă că nu ai nevoie de nicio aptitudine pentru a lucra într-un astfel de domeniu.

    Ok Studio caută fete comunicative, care să știe să inițieze și să întrețină o conversație, fete serioase și perseverente care să reușească să susțină conversația indiferent cât de dificil pare a fi interlocutorul și fete care să aibă cunoștințe de bază în limba engleză deoarece este limba cea mai des folosită.

    Tu consideri că ești potrivită pentru Ok Studio?

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Dual Creative

Cauta

Categorii populare