Comunicate de Afaceri

Vrei o schimbare de look? Alege un salon de coafura cunoscut din Bucuresti

Schimbarea de look este intotdeauna binevenita pentru oricine. Ce poate avea un impact mai mare asupra aspectului unei persoane dacat o schimbare de look printr-o tunsoare noua sau chiar printr-o vopsire a parului in alta nuanta?
<h2>Alege un salon de coafura specilizat pentru o schimbare de look</h2>
V-ati saturat de cum va aranjati parul? Aveti impresia ca nu exprimati nimic? Solutia propusa de catre stilisti este o schimbare de look. Indiferent ca alegeti sa il tundeti, sa optati pentru un Breton sau sa il vopsiti in intregime, parul dumneavoastra se va bucura de o schimbare odata cu dumneavoastra.

Daca aveti si dumneavoastra problemele de mai jos, atunci solutia dumneavoastra pentru o schimbare de look o reprezinta alegerea unui salon specializat in astfel de lucruri cum ar fi salonul Everly: http://www.everly.ro/salon/coafor-bucuresti/schimbare-look.php
<ul>
<li>Ai fire despicate? Lasa-te pe mainile unui specialist pentru o schimbare de look uimitoare, care sa iti redea increderea in tine.</li>
<li>Parul tau nu mai are volum? O schimbare de look la un salon poate sa iti redea increderea de care ai nevoie.</li>
<li>Daca timpul nu iti permite sa iti aranjezi parul zilnic, este necesar sa adoptati un stil nou pentru a va scoate in evidenta calitatile.</li>
</ul>
Atunci cand optati pentru schimbarea radicala a look-ului, este necesar sa tineti cont si de trasaturile fetei, de forma ochilor si de culoarea acestora. Acceptati sfaturile profesionistilor de la salonul de coafura Everly si nu va sfiiti sa va intrebati prietenii ce cred eu despre schimbarea voastra de look.

Daca odata cu venirea iernii va doriti o schimbare de look, atunci puteti sa apelati la salon de coafura Everly si sa va lasati pe mainile unor specialisti, bucurandu-va de rezultate. La Everly, va puteti schimba coafura si puteti pleca cu un look schimbat.
<h3>Despre Everly</h3>
Everly este un salon de infrumusetare din Bucuresti, de pe Bulevardul Decebal, nr.17. Ofera clientilor sai servicii de cosmetica, manichiura, perichiura, barber shop si micropigmentare, precum si masaj, cu produse dintre cele mai bune din punct de vedere calitativ.

La salonul Everly veti gasi cei mai importanti specialisti in domeniul frumusetii si al cosmeticii. In plus, tratarea clientilor cu consideratie, profesionalism si amabilitate au adus salonul Everly in topurile preferintelor din Bucuresti.

Pentru a face o rezervare puteti apela la numarul de telefon 0730191967 sau prin e-mail la office@everly.ro sau rezervari@everly.ro. Programul este de luni pana sambata de la 09:00 la 21:00, iar duminica de la 09:00 la 14:00.

###
Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Comentarii

Cauta

Categorii populare