Comunicate de Afaceri

WEBECOM in colaborare cu SmartBuy.ro va ofera acum publicitate gratuita

Incepand de astazi WEBECOM incepe un parteneriat cu SmartBuy.ro, agregator de preturi detinut de Netbridge Developement S.R.L.
Prin acest parteneriat SmartBuy.ro vine in ajutorul clientilor WEBECOM care au sau doresc sa-si deschida o afacere pe Internet. La inregistrarea in sistem fiecare magazin online realizat de WEBECOM va beneficia de 3 luni afisarea gratuita a produselor in SmartBuy.ro, oricare ar fi numarul acestora.

Dupa expirarea acestei perioade, puteti decide continuarea colaborarii pe baza unui abonament sau intreruperea colaborarii, fara a implica nici un fel de obligatie din partea dumneavoastra.

Serviciile oferite de www.smartbuy.ro se bazeaza pe un abonament lunar ce porneste de la 5E si poate ajunge pana la 50E, in functie de numarul de produse prezentate.

Pentru prelungirea colaborarii dupa perioada promotionala SmartBuy va pune la dispozitie urmatoarea oferta:

1. 5 euro/luna – maxim 2000 de produse, obligativitatea publicarii banner-ului www.smartbuy.ro pe site-ul Beneficiarului;

2. 10 euro/luna – maxim 2000 de produse;

3. 15 euro/luna – maxim 5000 de produse, obligativitatea publicarii banner-ului www.smartbuy.ro pe site-ul Beneficiarului;

4. 20 euro/luna – maxim 5000 de produse;

5. 35 euro/luna – peste 5000 de produse, obligativitatea publicarii banner-ului www.smartbuy.ro pe site-ul Beneficiarului;

6. 50 euro/luna – peste 5000 de produse;

In perioada de gratuitate clientii WEBECOM trebuie sa publice logo-ul SmartBuy.ro (disponibil la inregistrare sub forma de cod html) in partea de jos a siteului.

Pentru inregistrarea in sistem este necesar sa accesati adresa http://parteneri.smartbuy.ro/creeaza-cont-magazin.html

Toti clientii WEBECOM care intampina probleme pot accesa centrul de asistenta la adresa www.webecom.ro/asistenta

Despre SmartBuy.ro

Smartbuy.ro este un site de comparatii de preturi (agregator de preturi) care ofera clientilor sai vizibilitate crescuta si implicit vizitatori ce se pot transforma in cumparatori intr-un procent mult mai mare decat folosind alte metode de promovare.

Inscriindu-va produsele in SmartBuy.ro veti beneficia de vizibilitate crescuta in fata potentialilor cumparatori. Aici puteti compara oferta proprie cu ofertele de pret ale magazinelor concurente inscrise pe acest comparator de preturi.

Peste 700 de magazine online au ales deja sa isi listeze produsele in site-ul nostru, iar numarul acestora creste zilnic.

Despre WEBECOM

WEBECOM este o companie infiintata in 2005 in scopul furnizarii de solutii dedicate dezvoltarii afacerilor pe internet.

Proiectele noastre vin in ajutorul celor care doresc sa deschida sau sa dezvolte afaceri online la costuri reduse.

Solutiile noastre pentru comertul electronic includ realizarea de magazine online, gazduire web specializata, creatie grafica, creatie bannere animate, realizare fotografii de produs, filmare clipuri prezentare produse, servicii de publicitate si consultanta de business/marketing online.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: WEBECOM SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare