Comunicate de Afaceri

Webecom lanseaza pachetele de promovare pentru IMM-uri!

Lumea se schimba cu o viteza fantastica! Pentru ca o afacere sa prospere in ziua de azi trebuie sa beneficieze de mixul potrivit de comunicare.
Clientii actuali si potentiali trebuie sa cunoasca la momentul potrivit produsele si serviciile pe care le puteti furniza.

Venind in intampinarea acestor nevoi, Webecom va poate oferii servicii de publicitate administrate profesionist chiar si cu cele mai mici bugete disponibile.
Pentru a oferii solutii complete de comert online clientilor Webecom am inceput in 2011 sa proiectam pachete de promovare care contin o gama complexa de servicii.
Acestea imbunatatesc semnificativ performanta bugetului de publicitate pe care il administram.

Principiile care sustin aceste pachete de publicitate plaseaza in centrul atentiei intelegerea nevoilor fiecarui client si furnizarea unor solutii care sa maximizeze vanzarile. Mai mult de

atat, experienta pe care o acumulam din fiecare campanie de promovare ne ofera oportunitatea sa va oferim servicii de calitate ridicata.

Transparenta cu care administram fiecare campanie o sa va ofere posibilitatea de a lua cele mai bune decizii pentru afacerea dumnevoastra.

Va invitam sa studiati serviciile noastre si va oferim consultanta gratuita pentru alegerea canalelor de comunicare utile pentru compania dumnevoastra.

Acum putem sa va oferim o oferta unica, cu pret exact si bugete recomandate pentru promovarea pe Google Adwords, Facebook Ads, Email Marketing.

Serviciile oferite si pretul acestora pot fi gasite pe siteul nostru http://www.webecom.ro .
Social Media
Vezi toate articolele autorului: WEBECOM SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare