Comunicate de Afaceri

WEBECOM si NEOGEN : parteneriat pentru sustinerea antreprenoriatului romanesc

Astazi WEBECOM impreuna cu NEOGEN anunta lansarea unei oferte de promovare dedicate administrarii magazinelor online romanesti.

Prin acest parteneriat toate magazinele online realizate de WEBECOM vor putea beneficia de publicitate gratuita in valoare de 40 Euro in reteaua de socializare Neogen.

Cu acest buget se pot obtine pana la 1300 clickuri.

Administratorii magazinelor online vor avea posibilitatea sa testeze serviciile de publicitate puse la dispozitie de Neogen.

Antreprenorii romani care detin o afacere online vor avea posibilitatea de a-si promova magazinul online in contextul in care tendinta de crestere a social media este uimitoare.

Reteaua Neogen detine o audienta activa:

- peste 2 milioane de utilizatori inregistrati

- peste 200 de milioane de afisari/luna

- peste 12 milioane de vizite/luna

- peste 2.5 milioane vizitatori unici/luna

- peste 20 de pagini vizualizate de un membru

- durata medie a unei vizite este de 20 de minute

Neogen Publicitate ofera targetare demografica si brand advertising catre 2 milioane utilizatori internet ai retelei noastre (Neogen.ro, BestJobs.ro), plus 900 site-uri afiliate. Serviciul este disponibil in mod similar si pe alte 3 piete : Republica Moldova, Bulgaria, Serbia.

Posibilitati de targetare precisa

Spre deosebire de alte sisteme de publicitate Neogen Publicitate va permite targetarea reclamelor in functie de varsta, sex si locatie.

Pentru a beneficia de aceasta oferta este necesar sa va inregistrati un cont de publicitate pe Neogen.ro si apoi sa depuneti o solicitare cu numele contului creat la www.webecom.ro/asistenta pentru a va incarca contul.

Despre Neogen:

Infiintata in anul 2000, Neogen SA gestioneaza cea mai mare retea sociala din Romania (neogen.ro), serviciul cu cele mai multe locuri de munca din Romania (bestjobs.ro), precum si alte servicii, in Romania, Bulgaria, Serbia si Republica Moldova.

Despre WEBECOM

WEBECOM este o companie infiintata in 2005 in scopul furnizarii de solutii dedicate dezvoltarii afacerilor pe internet.

Proiectele noastre vin in ajutorul celor care doresc sa deschida sau sa dezvolte afaceri online la costuri reduse.

Solutiile noastre pentru comertul electronic includ realizarea de magazine online, gazduire web specializata, creatie grafica, creatie bannere animate, realizare fotografii de produs, filmare clipuri prezentare produse, servicii de publicitate si consultanta de business/marketing online.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: WEBECOM SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare