Comunicate de Afaceri

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita cu fast la Ploiesti Shopping City

In plus, tombola cu premii și campania voucherelor cadou sunt in plina desfașurare in cel mai mare centru comercial din Prahova.

Un nou record mondial și evenimente speciale de Ziua Naționala la Ploiesti Shopping City
De Ziua Naționala, Carrefour, in parteneriat cu Aldis si Ploiesti Shopping City, va stabili un record mondial: cel mai lung carnat din lume. Acesta va masura nu mai puțin de 60 de kilometri si va cantari aproximativ 45 de tone. Evenimentul va incepe la ora 11:00, in parcarea centrului comercial, unde vor fi prezenti si oficiali din partea Guinness World of Records. Pe tot parcursul desfasurarii intregii actiuni, atmosfera va fi animata de o petrecere campeneasca cu fasole, sarmale, vin fiert si muzica populara. La final, carnatul-record va fi pus spre vanzare si va putea fi cumparat ”la metru”.
Tot pe 1 decembrie, intre orele 13:00 și 16:00, vizitatorii vor fi intampinati cu spectacole de muzica si dansuri traditionale romanesti oferite de artistii de la Palatul Copiilor din Ploiesti, dar si de numeroase ansambluri folclorice din judetul Prahova. Totodata, spiritul sarbatorii Zilei Nationale va fi marcat si de suvenirurile daruite celor prezenti de gazdele Ploiesti Shopping City imbracate in port popular.

Fabrica lui Mos Craciun, tombola cu premii si campania voucherelor cadou continua la Ploiesti Shopping City
Sezonul cadourilor de iarna este in plina desfasurare la Ploiesti Shopping City. Astfel, Fabrica lui Mos Craciun ii asteapta pe cei mici cu o multime de evenimente speciale intreaga saptamana. Copiii sunt invitati sa participe la atelierele creative unde vor impacheta bomboane, vor realiza jucarii din piese LEGO si vor colora felicitari de Craciun. Tot aici, micutii ploiesteni se pot fotografia cu Mos Craciun sau cu spiridusul sau sef, iar pozele realizate vor aparea pe pagina de Facebook Ploiesti Shopping City. La final, toți participantii vor fi premiati cu o diploma si o insigna prin care li se va acorda titlul de ”Ajutor al lui Mos Craciun”. Programul Fabricii lui Mos Craciun este de luni pana vineri, intre 17:00 si 21:00, iar sambata si duminica, intre 11:00 si 21:00.

Pentru ca surprizele se tin lant in cel mai mare centru comercial din Prahova, tombola cu premii si campania voucherelor cadou continua. Cei care vor face cumparaturi in valoare de cel putin 200 de lei in magazinele din Ploiesti Shopping City vor primi premii instant dupa ce prezinta bonul fiscal la Biroul de Informatii, zilnic intre 12:00 – 22:00. Magazinele partenere sunt: Chopstix, Domo, Gatta, Intersport, La Cucina, La Nasu Conasu, Floraria SIATI, Marionnaud, Mizar, Optica Express, Secuiana, Sephora si The Jack Casino. In plus, vizitatorii care doresc sa ii surprinda placut pe cei dragi pot achizitiona de la Biroul de informatii vouchere cadou, in valoare de 30 de lei fiecare. Lista magazinelor participante poate fi consultata pe link-ul urmator: http://ploiestishoppingcity.ro/magazine_partenere.pdf
Social Media
Vezi toate articolele autorului: The Public Advisors

Comentarii

Cauta

Categorii populare