Comunicate de Afaceri

Ai copii mici, iar textilele din casa au cel mai mult de suferit? Iata cum sa nu mai apelezi periodic la servicii profesionale de curatare!

In casele cu copii mici, curatenia este o activitate care se realizeaza chiar si de mai multe ori pe zi. Parintii sunt constienti de importanta pe care o are un mediu sanatos in buna dezvoltare si sanatatea copiilor lor, dar ingeniozitatea si nazdravaniile celor mici sunt cele care ii pun, de multe ori, in situatia de a curata chiar si intreaga casa, de mai multe ori intr-o zi. 

Desenele pe pereti si petele de pe covoare sau de pe canapea sunt deja lucruri obisnuite pentru familiile cu toddleri, care astfel descopera lumea inconjuratoare. Pentru a le curata insa parintii sunt nevoiti uneori sa apeleze la firme specializate in curatarea textilelor, care in timp ii pot face sa scoata bani multi din buzunar. 

Cei care isi doresc sa poata face aceasta curatare acasa, ei insisi, dar si o curatenie completa a casei, in care se elimina tot praful si acarienii, pot alege sa cumpere un aspirator Kirby. Desi pretul initial al acestuia va parea mare la prima vedere, este important de precizat ca beneficiaza de 10 ani garantie, perioada in care reparatiile sunt gratuite. 

De ce este util un aspirator Kirby unei familii cu copii mici? 

Adesea, copiii se joaca pe jos, unde nu numai ca isi imprastie toate jucariile, dar uneori chiar si mananca, motiv pentru care parintii acestora au grija sa curete chiar si podelele cat mai eficient. In ajutorul lor poate veni aspiratorul Kirby, care poate fi transformat in aproximativ 12 echipamente de curatenie diferite, inclusiv pentru spalarea podelelor si a covoarelor. 

De asemenea, acesta poate aspira la fel de eficient covorul, salteaua sau canapeaua, cat si perdelele si draperiile, eliminand tot praful din casa. O alta functie importanta a aspiratoarelor Kirby, pareri multe fiind pozitive tocmai datorita acesteia, este cea de curatare a covoarelor si canapelelor. Astfel, micile nazdravanii ale copiilor nu mai reprezinta un motiv de ingrijorare pentru parinti. 

In plus, folosind un astfel de dispozitiv versatil pentru curatenie, pot fi economisiti bani, punandu-se totodata accent pe sanatatea locatarilor din casa. 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare