Comunicate de Afaceri

100 de ONG-uri și întreprinderi sociale vor beneficia de sprijin pentru dezvoltarea magazinelor lor online sociale

100 de entități de economie socială vor putea beneficia de următoarele servicii: crearea unui magazin on-line pe platforma Blugento; personalizare design de ansamblu; personalizare pagina home si pagina de produs; implementare modul de plată online; implementare modul de curierat; implementare module de marketing și social media; configurare catalog produse; realizare pagini adiționale; configurare Blog; editarea paginilor cu informații legale; adăugarea de produse.
Blugento este o soluție completă de comerț online dezvoltată în România pe platforma Magento ce deține la nivel mondial o cotă de aproximativ 30% din magazinele online, Blugento fiind o soluție recomandata de Magento.

“Scopul economiei sociale nu este obţinerea de profit, aşa cum se întâmplă în cazul economiei de piaţă, ci constă în creşterea condiţiilor de viaţă şi în oferirea unor oportunităţi pentru grupurile vulnerabile, cum ar fi inserţia pe piaţa muncii sau valorificarea produselor şi serviciilor realizate de aceştia. Aşa cum sectorul public şi sectorul privat au rolul lor într-o societate democratică, oferindu-le cetăţenilor egalitate, respectiv profit şi eficienţă, România a înţeles, în sfârşit, importanţa unui al treilea sector, şi anume Economia socială, care atrage după sine valori extrem de importante pentru o societate civilizată, cum ar fi reciprocitatea şi solidaritate. Legea adoptată, anul trecut, de Parlament este un pas înainte pentru toate ONG-urile din România, iar programul “Economia socială on-line” le oferă acestora posibilitatea de a implementa magazine online perfect funcţionale, menite să le ofere grupurilor vulnerabile locuri de muncă şi să dezvolte servicii sociale pentru această categorie defavorizată”. (Remus Lucuț, președintele Asociației “Europa Digitală”)

Detalii: http://europadigitala.ro/masura-301/
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate de Afaceri

Comentarii

Cauta

Categorii populare