Comunicate de Afaceri

Antreprenoriat Digital în Industrii Creative

Antreprenoriat Digital în Industrii Creative este un proiect desfățurat în perioada octombrie-noiembrie 2020 de către IRDT – Institutul Român pentru Dezvoltarea tinerilor. Proiectul va fi compus dintr-o serie de ateliere care vor fi adresate atât antreprenorilor care activează în industrii creative digitale, cât și celor care vor să își construiască o carieră în această arie.

Proiectul este cofinanțat de Consiliul județean Timiș și va încerca să răspundă unei nevoie care a apărut brusc la nivel mondial, care se resimte puternic și în județul Timiș, și anume mutarea și desfășurarea activității în spațiul digital.

Unul din cele mai mari beneficii ale proiectului Antreprenoriat Digital în Industrii Creative este că participanților le va fi prezentat cum se poate construi un plan de business pentru industrii creative și, de asemenea, ce surse de finanțare au existat în trecut și ce surse de finanțare sunt prevăzute în acest moment pentru industrii creative.

Detalii despre campanie și toate materialele rezultate în urma acesteia pot fi consultate pe: https://www.facebook.com/irdt.ro.

Industriile creative sunt acele industrii care își au originea în creativitatea, talentul și măiestria indivizilor, având potenţialul de a crea locuri de muncă şi prosperitate prin generarea şi valorificarea proprietăţii intelectuale. Industriile creative digitale sunt cele care se potrivesc descrierii și, în plus, se desfășoară în spațiul digital, online.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: IRDT

Comentarii

Cauta

Categorii populare