Comunicate de Afaceri

Consolidarea Dezvoltării ONGT

Proiectul Consolidarea Dezvoltării ONGT este organizat de Institutul Român pentru dezvoltarea Tinerilor – IRDT – și se va desfășura în perioada noiembrie-decembrie 2020 și are ca scop implicarea tinerilor în activități non-formală. Derularea cu succes a acestui proiect va duce la creșterea încrederii în forțele proprii ale tinerilor implicați în organizații de tineret, la conștientizarea rolului pe care aceștia îl pot avea la nivelul comunității.

Proiectul este cofinanțat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Timiș și adresează participanților o serie de informații care acoperă majoritatea zonelor din domeniul ONGT. Atelierele propuse sunt: Project management, Managementul voluntarilor, Formare & transmitere de informați și Management finaciar.

Proiectul este unul de tradiție organizat în această formulă: IRDT & DJST și beneficiile se pot observa în ONGT-uri, acolo unde participanții din edițiile trecute folosesc informațiile acumultate în cadrul atelierelor și reușesc că aducă inovații și idei noi.

Detalii despre campanie și toate materialele rezultate în urma acesteia pot fi consultate pe: https://www.facebook.com/irdt.ro.

 

Consolidarea Dezvolvării ONGT pune accentul pe dezvoltarea membrilor și potențialilor membri din Organizațiile Non-Guvernamentale de Tineret. Pentru a reuși să realizez acest obiectiv, proiectul adresează participanților o serie de ateliere

Social Media
Vezi toate articolele autorului: IRDT

Comentarii

Cauta

Categorii populare