Comunicate de Afaceri

Cultural Crossroads - Proiect Cofinanțat de PMT

Proiectul Cultural Crossroads va fi organizat de către Intitutul Român pentru Dezvoltarea Tinerilor, IRDT, în perioada septembrie-noiembrie 2020 și va adresa participanților 3 teme de ateliere: Fotografie, Video / Arte Video și Grafică. Pentru aceste ateliere sunt așteptați participanți cu abilități de nivel scăzut și mediu dar care sunt atrași de aceste domenii.

Cultural Crossroads este cofinanțat de Primăria Muncipiului Timișoara și se va concetra pe modalitatea de a folosi cât mai bine materialele rezultate în mediul online, având în vedere contextul generat de pandemia de COVID-19.

Printre beneficiile proiectului putem puncta faptul că vom crește competențele participanților în domeniile în care activează fiecare și că vom genera un spațiu prielnic pentru schimbul de idei și informații între persoane din nișe diferite, dar tangențiale.

Detalii despre campanie și toate materialele rezultate în urma acesteia pot fi consultate pe: https://www.facebook.com/irdt.ro.

Cultural Crossroads ajută participanții, printr-o serie de ateliere, să își dezvolte abilitățile în următoarele domenii: grafică, fotografie și video. Proiectul este organizat de Institutul Român pentru Dezvoltarea Tinerilor și cofinațat de Primăria Muncipiului Timișoara

Social Media
Vezi toate articolele autorului: IRDT

Comentarii

Cauta

Categorii populare