Comunicate de Afaceri

Cultural Crossroads - Rezultate

Proiectul Cultural Crossroads este organizat de către Intitutul Român pentru Dezvoltarea Tinerilor, IRDT, în perioada septembrie-noiembrie 2020 și a inclus 3 arii de interes concretizate în ateliere: Fotografie, Video / Arte Video și Grafică. La aceste ateliere au participat persoane cu abilități de nivel scăzut și mediu.

Cultural Crossroads este cofinanțat de Primăria Muncipiului Timișoara și s-a concentrat pe modalitatea de a folosi cât mai bine materialele rezultate în mediul online, având în vedere contextul generat de pandemia de COVID-19.

 Printre beneficiile proiectului putem puncta faptul că am reușit să creștem gradul de  competențe ale participanților în domeniile în care activează fiecare și că am generat un spațiu prielnic pentru schimbul de idei și informații între persoane din nișe diferite, dar tangențiale.

Detalii despre campanie și toate materialele rezultate în urma acesteia pot fi consultate pe: https://www.facebook.com/irdt.ro.

 

 

Cultural Crossroads ajută participanții, printr-o serie de ateliere, să își dezvolte abilitățile în următoarele domenii: grafică, fotografie și video. Proiectul este organizat de Institutul Român pentru Dezvoltarea Tinerilor și cofinațat de Primăria Muncipiului Timișoara

Social Media
Vezi toate articolele autorului: IRDT

Comentarii

Cauta

Categorii populare