Comunicate de Afaceri

Descopera Frumusetea Culturii din Gorj prin Proiectul "Dezvoltarea Turismului Cultural" si Platforma WebDTC

Cu ocazia Festivalului – Concurs al cantecului, jocului si portului gorjenesc, care se va desfasura in perioada 14-15 august 2023 la Tismana, suntem incantati sa anuntam lansarea unui proiect ambitios ce urmareste sa aduca in prim-plan bogatia culturala si istorica a judetului Gorj. Asociatia "Dorna Tismana" lanseaza proiectul "Dezvoltarea si promovarea turismului cultural din Gorj", alaturi de platforma WebDTC - Dezvoltarea Turismului Cultural.

 

Scopul nostru este sa inflorim si sa evidentiem atractivitatea turistica a judetului Gorj prin promovarea patrimoniului cultural si istoric local, crearea si implementarea unor evenimente culturale si turistice autentice, precum si dezvoltarea de produse turistice culturale inovatoare, concepute special pentru a satisface nevoile si preferintele turistilor moderni.

 

Despre Platforma WebDTC - Dezvoltarea Turismului Cultural:

Platforma WebDTC reprezinta o destinatie virtuala unica, unde pasionatii de cultura si calatorii pot descoperi farmecul autentic si bogatia culturala a judetului Gorj. Aici, suntem hotarati sa promovam turismul cultural si sa subliniem traditiile locale inestimabile ale acestei regiuni. Scopul nostru este sa impartasim comorile culturale cu turistii si comunitatea locala, incurajand astfel o interactiune autentica si profunda cu patrimoniul artistic al Gorjului.

 

Obiectivele Proiectului:

Prin proiectul nostru, ne propunem sa realizam o atmosfera vibranta si captivanta in judetul Gorj, atragand turisti din toate colturile tarii si din strainatate. Cu organizarea de evenimente culturale si turistice inovatoare, dorim sa scoatem in evidenta bogata mostenire culturala a acestei regiuni si sa oferim vizitatorilor o experienta memorabila si autentica.

 

Parteneriate si Finantare:

Proiectul este implementat cu sprijinul Asociatiei "Dorna Tismana" si in parteneriat cu FJTG - Fundatia Judeteana pentru Tineret Gorj. Acest proiect este cofinantat din bugetul Judetului Gorj pentru anul 2023.

 

Componente Cheie ale Proiectului:

 

Organizarea de evenimente culturale si turistice captivante.

Lansarea campaniilor de promovare, inclusiv distribuirea Kit-ului #DTC si a publicatiei "Dezvoltarea Turismului Cultural".

Dezvoltarea unei comunitati dinamice si active de tineri pasionati de arta si cultura.

Calatoria Noastra Incepe Cu Tine:

Invitam publicul sa se alature calatoriei noastre in universul cultural al judetului Gorj prin intermediul Platformei WebDTC. Prin acest proiect, ne propunem sa promovam si sa dezvoltam patrimoniul cultural si artistic unic al Gorjului. Fiecare turistii va contribui la inflorirea culturii si traditiilor locale.

 

Descopera si Impartaseste:

Va invitam sa explorati pagina noastra WebDTC pentru a descoperi bogatia culturala a judetului Gorj: https://sites.google.com/view/gorjcult

Pe blogul nostru WebDTC, veti gasi articole captivante despre patrimoniul cultural: https://patrimoniucult.blogspot.com

 

Alatura-te Comunitatii WebDTC:

 

Grup Facebook WebDTC: www.facebook.com/groups/dtc2023/

Pagina Facebook WebDTC: https://www.facebook.com/patrimoniuculturalGorj

Formular Inscriere Platforma WebDTC: https://forms.gle/teQTFLWLEYMNi1P69

 

Impreuna Vom Descoperi si Promova Cultura din Gorj! Alaturati-va calatoriei noastre in universul cultural al judetului Gorj si descoperiti frumusetea si autenticitatea turismului cultural din aceasta regiune. Prin acest proiect, ne propunem sa promovam si sa dezvoltam patrimoniul cultural si artistic unic al Gorjului, iar fiecare turistii va contribui la inflorirea culturii si traditiilor locale.

 

Pastrarea artelor populare & culturii traditionale este o datorie si o obligatie a noastra a tuturor, pentru ca in lumea aceasta a globalizarii exista riscul ca identitatea nationala sa se stearga. Asociatia Dorna Tismana face un lucru prodigios promovand si valorificand un intreg repertoriu al Patrimoniului Cultural Imaterial din judetul Gorj amenintat de vremurile postmoderne

 

Echipa Asociatiei "Dorna Tismana"

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Asociatia „DORNA TISMANA”

Comentarii

Cauta

Categorii populare