Comunicate de Afaceri

Eveniment de multiplicare proiect disABILITIES Beyond Limits

Asociatia Consultantilor si Expertilor in Economie Sociala Romania (ACE-ES Romania), organizeaza in Slatina, in colaborare cu Fundatia pentru tineret ELMI, evenimentul de multiplicare, in data de 26 martie 2024.

Activitatea se deruleaza in cadrul proiectului transnational Erasmus+  ”disABILITIES Beyond Limits - Empowering young women to build a better future”coordonat de Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei (FAR) si implementat in parteneriat cu Asociatia Consultantilor si Expertilor in Economie Sociala; Confederatia Nationala a Persoanelor cu Dizabilitati – Grecia si CESUR, Spania.

Obiectivul acestui eveniment de multiplicare este prezentarea unor resurse pentru expertii care lucreaza cu tinere femei cu dizabilitati, pentru aceste tinere (si nu numai!):

 a) Metodologia Cercurilor de Suport pentru Incluziune pentru practicienii, care lucreaza cu tinere femei cu dizabilitati.

 b) Portofoliu virtual cu 2 module de instruire aplicate: ”Leadership” si ”Community Problem Solving”, insotite de un set de carduri cu metode de rezolvare probleme in comunitate.

 c) DISABILITIES Civic LAB: un compendiu online cu scenarii create chiar de tinerele cu dizabilitati, impreuna cu practicieni, prin exersarea acestor abilitati transferabile - leadership&rezolvarea problemelor.

 Evenimentul se adreseaza tinerelor cu dizabilitati; expertilor din ONG-uri; lucratorilor de tineret; trainerilor; consilierilor vocationali; voluntarilor; oricarei persoane/institutii interesate de acest tip de resurse.

 Locatia evenimentului este la Biblioteca Judeteana ”Ion Minulescu”.

 

 

Social Media

Cauta

Categorii populare