Comunicate de Afaceri

FDSC a lansat o noua runda a programului de finantare Fondul pentru Inovare Civica (FIC)

Prin noua componenta, sustinuta de Enel Romania, vor fi finantate proiecte centrate pe folosirea energiei regenerabile pentru conectarea la energie a localitatilor izolate, proiecte care educa populatia despre consumul eficient si sigur al energiei electrice sau imbunatatesc accesul la energie pentru gospodariile dezavantajate economic si social.
Pentru editia din 2016 a FIC sunt disponibili 275.000 de dolari, finantarea unui proiect putand ajunge pana la 15.000 dolari.
Termenul limita pentru depunerea scrisorilor de intentie este 18 mai 2016, ora 16.00. Scrisorile de intentie pot fi depuse online pe www.finantare.fdsc.ro .
Este cel de-al cincilea an consecutiv al Programului, al carui principal partener este Romanian American Foundation. Inca de la infiintare, in 2012, Fondul pentru Inovare Civica a fost sustinut exclusiv de donatori privati, precum companiile OMV Petrom si Raiffeisen Bank.

Mai multe detalii privind modalitatea de aplicare, criteriile de eligibilitate si de selectie a proiectelor se gasesc in Ghidul de finantare, disponibil pe www.finantare.fdsc.ro.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate de Afaceri

Comentarii

Cauta

Categorii populare