Comunicate de Afaceri

Institutul pentru Sanatatea Mamei si Copilului primeste un strop de culoare de la voluntarii Rotaract din Bucuresti

Institutul pentru Sănătatea Mamei și Copilului este o instituție ce oferă spitalizare de zi și de noapte de peste jumătate de secol. În spitalul din Bulevardul Lacul Tei sunt anual internați peste 19000 de copii; în centru vin pacienți din Argeș, Buzău, Călărași, Giurgiu, Dâmbovița, Ilfov, Ialomița, Prahova, Teleorman, Tulcea, Constanța și București.

Proiectul ”Culorile Speranței” a pornit din dorința unor tineri voluntari de a se implica în mod direct și de a crea un mediu ludic, destinat copiilor mai puțin norocoși, puși la încercări zilnice. Prima etapă ”Aducem Culoare” constă în pictarea și decorarea pereților din spital cu imagini de basm. Cea de-a doua etapă, intitulată ”Aducem Veselie” se concentrează pe amenajarea spațiului de joacă din curtea spitalului pentru a le oferi celor mici un loc primitor și prietenos, o evadare din constrângerile vieții. Cea de-a treia etapă este Balul de Caritate ”UnColored”, care strânge fonduri pentru renovarea secției de prematuri de la Maternitatea Polizu, maternitate unde anual se nasc prematur peste 500 de copii.

Rotary împreună cu cluburile Rotaract formează unul dintre cele mai mari ONG-uri la nivel mondial, axat pe dezvoltarea tinerilor în linie cu valorile adevărate și la standarde internaționale, cât și pe proiecte sociale, menite să sprijine comunitatea locală. Eforturile ne sunt îndreptate spre arii de focus diverse, care includ sănătatea maternӑ şi a nou-nӑscuţilor. Împreună putem oferi asistență medicală de înaltă calitate mamelor și copiilor vulnerabili, astfel încât să poată trăi mai mult și să devină mai puternici. Împreună facem diferența!

Dacă v-a convins frumusețea proiectului și doriți să vă alăturați cauzei, puteți contacta echipa de organizare la adresa: culorilesperantei@rotaract.ro sau telefonic la 0770 591 292.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Rotaract

Comentarii

Cauta

Categorii populare