Comunicate de Afaceri

Lansarea Platformei eLearning Business NetStartUp: Incubatorul de Afaceri Virtual pentru Antreprenori Inovatori

Cu ocazia Zilei Internationale a Tineretului, Asociatia "Semanatorul Tismana" aduce in atentie lansarea proiectului inovator: "Incubatorul de Afaceri Virtual - Platforma eLearning Business NetStartUp".

Intr-un context in care inovatia si antreprenoriatul joaca un rol essential in dezvoltarea economica si sociala, ne bucuram sa anuntam lansarea Platformei eLearning Business NetStartUp, un instrument puternic si accesibil pentru cei interesati sa-si transforme ideile in afaceri de succes.

Despre Proiect: Platforma eLearning Business NetStartUp reprezinta un spatiu virtual interactiv dedicat antreprenorilor si celor pasionati de afaceri. Scopul nostru principal este de a sprijini dezvoltarea antreprenoriatului prin furnizarea de resurse educationale, suport personalizat si acces la o comunitate vibranta de experti si colegi.

De ce este Platforma eLearning Business NetStartUp speciala:

Formare Personalizata: Am creat materiale educationale adaptate nevoilor si nivelului de experienta al fiecarui participant. Astfel, puteti invata in ritmul si in modul care vi se potriveste cel mai bine.
Asistenta si Mentorat: Suntem mandri sa punem la dispozitie acces la experti in domeniul antreprenoriatului, gata sa va indrume si sa va ofere sfaturi practice pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastra.
Oportunitati de Finantare: Afacerile au nevoie de resurse pentru a creste, iar noi va oferim informatii actualizate despre sursele de finantare disponibile pentru startup-uri si proiecte inovatoare.
Comunitatea Business NetStartUp: Nu sunteti singur in calatoria antreprenoriala! Prin intermediul platformei, veti avea ocazia sa interactionati, sa invatati si sa colaborati cu alti antreprenori, creand astfel conexiuni valoroase.
Cum puteti sa va alaturati: In calitate de pionieri in antreprenoriatul inovator, va invitam sa va inscrieti in programul nostru accesand Platforma eLearning Business NetStartUp prin link-ul urmator: https://forms.gle/bCHBfMkheSyCPY1k9

Ziua Internationala a Tineretului si lansarea noastra: Ce moment mai potrivit pentru lansarea Platformei eLearning Business NetStartUp decat Ziua Internationala a Tineretului! Suntem dedicati sa incurajam inovatia si spiritul antreprenorial printre tineri, oferindu-le instrumentele necesare pentru a-si urma visurile si pentru a-si dezvolta afacerile.

Platforma eLearning Business NetStartUp si Ghidul Business NetworkStartUp: Platforma noastra este sustinuta de Ghidul Business NetworkStartUp, o resursa valoroasa disponibila gratuit pe platforma. Acest ghid contine informatii esentiale despre oportunitati antreprenoriale, etapele implementarii proiectelor si sursele de finantare disponibile. Aceasta platforma include instrumente online pentru informare antreprenoriala, cum ar fi:

Website personalizat pentru E-Learning Business NetworkStartUp: https://sites.google.com/view/netstartup
Blogul NetworkStartUp: https://netstartup.blogspot.ro/
Ne puteti gasi si pe retelele sociale: Urmati-ne pe retelele sociale pentru a ramane la curent cu noutatile si evenimentele legate de proiect:

Pagina eLearning Business NetStartUp pe Facebook: https://www.facebook.com/BusinessNetStartUpRo
Grupul eLearning Business NetStartUp pe Facebook: https://www.facebook.com/groups/netstartupro
Pagina eLearning Business NetStartUp pe LinkedIn: [ https://www.linkedin.com/company/netstartup
Parteneriate si sprijin: Proiectul "Incubatorul de Afaceri Virtual - Platforma eLearning Business NetworkStartUp" este realizat in parteneriat cu FJTG - Fundatia Judeteana pentru Tineret Gorj si este cofinantat de bugetul Judetului Gorj pentru anul 2023.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Asociatia „DORNA TISMANA”

Comentarii

Cauta

Categorii populare