Comunicate de Afaceri

Pădurea Copiilor, la finalul campaniei de toamnă 2023: peste 110.000 de puieți plantați în 9 comunități din sudul României

Plantările și lucrările de întreținere au fost realizate în localitățile Amara, Techirghiol, Scutelnici, Ploiești, Adunații Copăceni, Putineiu, Urziceni, Slobozia și Filipeștii de Târg, cu implicarea a 436 de voluntari și sprijinul a 218 zilieri, care au avut un venit asigurat în toată această perioadă.

Campania de plantare din această toamnă a debutat printr-un proiect inedit: înființarea unei livezi terapeutice în curtea Centrului socio-medical HOSPICE Casa Speranței din Adunații Copăceni, județul Giurgiu, cu sprijinul OMV Petrom. Livada, de care se vor bucura peste 100 de copii din cadrul Centrului, îmbină principiile de amenajare ale unei grădini în stil japonez, combinând plantele ornamentale cu soiuri de pomi fructiferi, cireși japonezi și elemente din piatră și lemn.

Pădurea Copiilor a continuat, de asemenea, lucrările de extindere a suprafețelor împădurite în mediul urban, prin plantarea a 104 arbori ornamentali de aliniament pe Bulevardul Victoriei din Techirghiol și completarea pădurilor urbane din Parcul Municipal Ploiești Vest și Amara.

Un alt rezultat notabil la final de 2023 este plantarea, pe o suprafață de 1 hectar, a 5000 de puieți în zona Putineiu, Județul Giurgiu, cu susținerea clienților Raiffeisen Bank și a companiei, prin intermediul secțiunii „Grijă pentru Mediu”, din aplicația Smart Market.

Citește comunicatul integral pe ECSR.ro.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate de Afaceri

Comentarii

Cauta

Categorii populare