Comunicate de Afaceri

Peste 1300 de pachete umanitare de Crăciun, donate în Transilvania de organizația germană Die Johanniter prin Fundația M&V Schmidt

1320 de pachete în valoare de peste 27.000 de euro, conținând alimente de bază, produse de igienă și rechizite pentru copii, au fost distribuite familiilor și categoriilor sociale vulnerabile din mai multe așezări din Transilvania: Bunești, Criț, Viscri, Roadeș, Meșendorf, Rupea, Fișer, Dacia și Hoghiz.    

Promotorul campaniei este organizația germană Die Johanniter, Fundația M&V Schmidt fiind în acest an partenerul responsabil cu organizarea și distribuția pachetelor pe plan local.

Fondată în 1952, Die Johanniter este o organizație umanitară cu sediul în Berlin, fiind una dintre cele mai mari asociații caritabile din Europa – cu peste 40.000 de voluntari activi și 1,25 milioane de membri sponsori.

Johanniter-Weihnachtstruckers este unul dintre proiectele longevive ale organizației care de 27 de ani, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, asigură transportul a zeci de mii de pachete cu donații pentru oamenii din zone defavorizate în special din Europa de Sud-Est.

Fundația M&V Schmidt are ca scop principal conservarea patrimoniului cultural săsesc, precum și dezvoltarea de proiecte educaționale pentru promovarea limbii germane în România.

Începând din 2017, organizația derulează un program socio-educațional de tip after-school în Casa Kraus, din satul Criț. Și în acest an, cu ocazia Sfintelor sărbători, Fundația M&V Schmidt a oferit celor 12 copii din program cadouri care să le facă iarna mai ușoară.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate de Afaceri

Comentarii

Cauta

Categorii populare