Comunicate de Afaceri

Peste 200 de oameni au pedalat pentru copiii de la SOS Satele Copiilor

Copiii de la SOS Satele Copiilor isi vor continua activitatile sportive cu sprijinul oamenilor de bine, care au pedalat timp de 12 ore la Marriott Cycling Challenge. Suma stransa la finalul evenimentului este de 6.500 mii de euro, iar toti banii vor fi folositi in beneficiul copiilor care cresc in Satul SOS din Bucuresti.

Marriott Cycling Challenge este un eveniment anual, aflat deja la a 5-a editie si desfasurat in lobby-ul hotelului JW Marriott. Pe durata intregii zile, evenimentul sportiv a adunat instructori de cycling, sportivi, reprezentanti media si multi oameni cu suflet mare si doritori sa faca o fapta buna. Mirel Radoi, Bogdan Stelea, Vlad Munteanu, Marius Niculae, Iulian Miu, arbitrul Cristi Balaj, sportivi de la CSM Bucuresti – Rugby, comentatori si prezentatori TV, dar si multi oameni de bine au pedalat cu multa energie pentru copiii care au visuri mari.

La editia de anul acesta, suma totala a fost stransa din sponsorizari, inscrieri individuale si donatii. Le multumim tare mult partenerilor World Class, Telekom Sport, Road Grand Tour si companiilor care au contribuit: Kaufland Romania si Dental Med. Totodata, multumim instructorilor care an de an ne sunt alaturi cu multa energie: Adriela Morar, Denisa Dragomir, Florin Palea, Andrei Mutu, Razvan Juganaru, Andrei Rosu, Alex Ciocan, Alexandru Stancu, Alex Grecu, Ruxandra Bunea si Mihai Mike Cuc. In semn de multumire, copiii le-au daruit cate un tricou desenat de ei.

As dori sa multumesc organizatiei SOS Satele Copiilor Romania pentru sprijinul acordat de-a lungul anilor de parteneriat. As vrea sa evidentiez, in mod special, implicarea in evenimentul ”Cycling Challenge”, din 19 noiembrie, unde, alaturi de echipa SOS, am reusit sa cream o atmosfera minunata. Echipa JW Marriott Bucharest Grand Hotel este incantata sa sustina si in continuare campaniile SOS Satele Copiilor si, personal, am fost mandru de ceea ce am realizat impreuna in acest an, in ceea ce priveste organizarea si donatia. Sunt foarte fericit stiind ca pot ajuta copiii aflati in dificultate, cu ajutorul acestui tip de parteneriate.” – Stefan Savic, Director of Sales & Marketing

Multumim tuturor celor care ii sustin pe copiii care cresc la SOS si cred in sansa pe care le-o poate oferi practicarea unui sport.

In acest moment, aproape 50 de copii se fac mari in casutele SOS din Bucuresti si sunt incurajati sa faca cat mai multa miscare. In Sat sunt deja copii care fac performanta, viitori campioni la baschet, fotbal, dansuri, judo sau gimnastica.

SOS Satele Copiilor Romania

Anul acesta, SOS Satele Copiilor Romania aniverseaza 25 de ani de cand primele doua Sate SOS, din Bucuresti si Cisnadie, si-au deschis portile pentru copiii fara familie. In toti acesti ani, 400 de copii si tineri au crescut in Satele SOS, alaturi de Mama SOS si de fratii lor biologici sau sociali. Dintre tinerii iesiti de sub ingrijirea organizatiei, mai bine de 90% sunt bine integrati social, au o familie si un loc de munca.

SOS militeaza ca fratii sa creasca impreuna, ca intr-o familie.  De multe ori, fratii biologici s-au cunoscut in Satele SOS, iar de atunci au creat legaturi solide, pe viata. SOS Satele Copiilor Romania deruleaza, in paralel, servicii de preventie a abandonului, prin Centrele de Consiliere si Sprijin pentru Copii si Parinti, precum si sustinere scolara pentru copiii din zonele vulnerabile, prin Centrul de Zi Hemeius.

SOS Satele Copiilor Romania este o organizatie neguvernamentala, membra a SOS Children’s Villages International, prezenta in 135 de tari ale lumii.

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: SOS SATELE COPIILOR ROMANIA

Cauta

Categorii populare