Comunicate de Afaceri

Proiectul ”Voluntari pentru scoala” a ajuns la final

Proiectul ”Voluntari pentru scoala” a vizat in in mod direct dezvoltarea bazei de voluntari a Asociatiei Parintilor din Scoala 179 Bucuresti, atat numeric cat si ca diversitate etnica, si promovarea culturii voluntariatului si a implicarii parintilor in activitati de voluntariat in cadrul asociatiei.
In cadrul proiectului s-a organizat o campanie de informare prin intermediul careia 1000 de parinti au fost informati cu privire la scopul asociatiei de parinti si oportunitatile de voluntariat in cadrul acesteia. De asemenea, s-au organizat 4 module de formare si teambuilding pentru parintii voluntari. In urma participarii la seminarii, numarul parintilor voluntari pentru scoala a crescut semnificativ. Ca rezultat practic, in urma desfasurarii seminariilor, parintii participanti au creat diverse evenimente in cadrul scolii, precum: Ziua Portilor deschise si  Targul de Carte. De asemenea, in prezent, parinții voluntari pregatesc un eveniment de amploare pentru 1 iunie, cu ocazia Zilei Copilului
Ca urmare a mobilizarii voluntarilor, au foste create cluburi de activitati pentru copii: Robotica, Programare, Karate, Comunicare in limba engleza, Jocuri de strategie (Sah, Go).
Un alt rezultat important al proiectului a fost transferul de experienta dinspre partenerul norvegian.
Familia, scoala si implicarea comunitatii in educatie trebuie sa fie o axa esentiala in conturarea unui drum catre o educatie mai buna pentru copii si catre succesul in cariera viitoare a acestora.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate de Afaceri

Comentarii

Cauta

Categorii populare