Comunicate de Afaceri

Rezultate Antreprenoriat Digital în Industrii Creative

Antreprenoriat Digital în Industrii Creative este un proiect ce s-a desfățurat în perioada octombrie-noiembrie 2020 de către IRDT – Institutul Român pentru Dezvoltarea tinerilor. Proiectul a fost compus dintr-o serie de ateliere care s-au  adresat atât antreprenorilor care activează în industrii creative digitale, cât și celor care și-au manifestat intenția de a-și construi o carieră în această arie.

Proiectul este cofinanțat de Consiliul județean Timiș și a răspuns nevoi de sprijin și îndrumare a mutării și desfășurării activității de lucru în spațiul digital.

Unul din cele mai mari beneficii ale proiectului Antreprenoriat Digital în Industrii Creative a fost inputul transmis în vederea construirii unui plan de business pentru industrii creative și, de asemenea, sursele de finanțare care au existat în trecut și ce surse de finanțare sunt prevăzute în acest moment pentru industrii creative.

Detalii despre campanie și toate materialele rezultate în urma acesteia pot fi consultate pe: https://www.facebook.com/irdt.ro.

Industriile creative sunt acele industrii care își au originea în creativitatea, talentul și măiestria indivizilor, având potenţialul de a crea locuri de muncă şi prosperitate prin generarea şi valorificarea proprietăţii intelectuale. Industriile creative digitale sunt cele care se potrivesc descrierii și, în plus, se desfășoară în spațiul digital, online.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: IRDT

Comentarii

Cauta

Categorii populare