Comunicate de Afaceri

Un meci de fotbal, un vis implinit de Sarbatori

Echipa de fotbal a SOS Satele Copiilor – Nationala SOS se pregateste de un nou meci cu glorii din Liga 1 si Echipa Nationala a Romaniei.  Inainte de Sarbatori, vedete din sport cu suflet mare le sunt din nou alaturi copiilor care cresc la SOS si ii sprijina sa faca performanta in sport. Fondurile stranse in urma evenimentului vor fi folosite pentru achizitionarea de echipamente sportive pentru copiii care cresc in cele trei Sate SOS din tara. Donatii se pot face prin SMS cu textul MAMA  la 8844, pe site-ul www.sos-satelecopiilor.ro sau la eveniment.

Meciul Nationala SOS – Dan Chilom`s Friends Star este o initiativa a SOS Satele Copiilor si a Scolii de Fotbal Dan Chilom pentru sustinerea copiilor pe care organizatia ii are in grija. Acest proiect a pornit de la nevoia de a-i implica pe copii in activitati menite sa le creasca increderea in ei, sa aiba experiente speciale, o disciplina, fair-play, dar si sa fie o echipa in teren, apoi in viata. Pe de alta parte, organizatorii isi doresc sa atraga atentia asupra problematicii sociale a copiilor vulnerabili si invite cat mai multi oameni de bine sa se alature cauzei.

In primul meci, copiii au avut o ocazia sa joace alaturi de Lucian Sanmartean, Nana Falemi, Giani Kirita, Daniel Niculae, Miodrag Belodedici si alti fotbalisti cu suflet mare. Primul meci al Nationalei SOS a fost arbitrat de Radu Petrescu.

Nationala SOS se va prezenta pe teren cu 15 copii, selectati din toate cele trei Sate SOS din tara: Bucuresti, Cisnadie - Sibiu si Hemeius - Bacau.

Meciul Nationala SOS – Dan Chilom`s Friends Star va avea loc vineri, 14 decembrie, ora 18:00, in incinta Liceului C.A. Rosetti, sectorul 2.

 

Despre SOS Satele Copiilor Romania

Anul acesta, SOS Satele Copiilor Romania aniverseaza 25 de ani de cand primele Sate SOS si-au deschis portile pentru copiii fara familie. In prezent, 1000 de copii si tineri sunt sprijiniti direct de organizatie, dintre care aproape 200 cresc in Satele SOS Romania, din Bucuresti, Cisnadie – Sibiu si Hemeius – Bacau. SOS Satele Copiilor Romania deruleaza, in paralel, servicii de preventie a abandonului, prin Centrele de Consiliere si Sprijin pentru Copii si Parinti, precum si sustinere scolara pentru copiii din zonele vulnerabile, prin Centrul de Zi Hemeius.

www.sos-satelecopiilor.ro

 

 Despre Scoala de Fotbal Dan Chilom

AS ”DAN CHILOM”, echipa de copii infiintata in anul 2010, are in palmares o serie de trofee interne si internationale. Scoala are in acest moment peste 120 de copii, dintre care multipli campioni la U12, U14. Rezultate internationale notabile: Munchen Summer Cup 2016 – locul 1, Riccione Summer Cup 2017 – locul 1, Viena Pokal Cup – locul 1. Scor 5-4 impotriva Academiei de

Fotbal Eintracht Frankfurt, 1-0 contra Dynamo Dresda, 2-0 cu F.C. Dusseldorf, 7-1 cu Levski Sofia, 5-0 cu Wiener Sport Club si multe altele.

www.asdc.roro /

Social Media
Vezi toate articolele autorului: SOS SATELE COPIILOR ROMANIA

Cauta

Categorii populare