Comunicate de Afaceri

Youth@Work: Schimb internațional de tineri pentru combaterea șomajului în rândul tinerilor

Sub deviza "Youth@Work", Asociația Together Romania organizează un schimb internațional de tineri în perioada 16 - 23 martie în Trăisteni (judetul Prahova), în cadrul programului de acreditare Erasmus+ 2023. La acest proiect participă tineri din România, Bulgaria, Polonia, Slovacia și Macedonia de Nord.

În perioada menționată, Asociația Together Romania va găzdui un eveniment ce își propune să aducă împreună tineri din diverse țări pentru a aborda tema șomajului în rândul tinerilor. Prin intermediul acestui schimb, ne dorim să facilităm dialogul și schimbul de idei între participanți, astfel încât să identificăm împreună soluții și strategii pentru a face față acestei provocări comune.

Tema proiectului, "Youth@Work", reflectă angajamentul nostru de a sprijini tinerii în intrarea pe piața muncii și în dezvoltarea unei perspective pozitive asupra propriei lor potențialități în ceea ce privește cariera și dezvoltarea profesională.

Participanții din România, Bulgaria, Polonia, Slovacia și Macedonia de Nord vor avea oportunitatea de a lua parte la diverse activități, cum ar fi ateliere de lucru, dezbateri, prezentări și sesiuni de brainstorming, toate axate pe îmbunătățirea abilităților și cunoștințelor legate de piața muncii.

Ne bucurăm să fim gazdele acestui eveniment și suntem convinși că schimbul de experiențe și idei între tinerii participanți va fi un pas important către o mai bună înțelegere a problemelor legate de ocuparea forței de muncă în rândul tinerilor și către identificarea unor soluții eficiente și sustenabile. Ne dorim ca acest schimb de tineri să ofere nu doar cunoștințe și abilități practice, ci și să stimuleze spiritul de colaborare și înțelegerea interculturală între tinerii din diferite țări.

Asociația Together Romania este o organizație non-guvernamentală cu o vastă experiență în organizarea și implementarea proiectelor educaționale și sociale destinate tinerilor. Ne concentrăm pe promovarea incluziunii sociale și a dezvoltării personale a tinerilor, contribuind astfel la construirea unei societăți mai echitabile și mai prosperă.

Pentru mai multe informații despre proiect și despre activitățile planificate, vă rugăm să ne contactați.

  

Alexandru Iorga,

Președinte Asociația Together Romania

https://asociatiatogether.wordpress.com/

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Together Romania

Comentarii

Cauta

Categorii populare