Comunicate de Afaceri

10 moduri de a câștiga bani online ca designer grafic

Designerii grafici din era pre-informativă aveau doar opțiuni limitate pentru a-și transforma abilitățile și produsele în fructificare financiară. Trebuiau să aibă un talent bun la desen și să obțină diplome postuniversitare pentru a obține un loc de muncă decent care se ocupă cu instrumente ascuțite și produse chimice. Dintr-o dată, totul s-a schimbat odată cu sosirea erei computerelor.

Acum, designerii își pot câștiga existența fără a avea talente înnăscute sau chiar diplome de licență. Atâta timp cât ai un computer cu conexiune la internet și dorința de a învăța abilități de specialitate, ești gata!

Era digitală de astăzi este cu adevărat un moment grozav pentru designerii grafici. Deține o mulțime de oportunități care pot fi convertite în bani bine câștigați. Dar nu va fi atât de ușor cu multă concurență acolo. Pentru a reuși, trebuie să fii proactiv în găsirea unor modalități de a rămâne profitabil.

Aici vom împărtăși câteva căi prin care designerii grafici pot câștiga bani online. Vom discuta, de asemenea, câteva sfaturi și sfaturi despre cum să reușiți în fiecare dintre ele.

Cuprins

  1. 1. Șabloane/teme
  2. 2. Blogging
  3. 3. Marketing afiliat
  4. 4. Concursuri de design
  5. 5. Imagini de stoc
  6. 6. Locuri de muncă independenți
  7. 7. Imprimare produse la cerere
  8. 8. Cursuri de formare online
  9. 9. Scrierea unei cărți electronice
  10. 10. Infografice

1. Șabloane/teme

Vânzarea de teme web este una dintre cele mai populare moduri de a face bani online; aproape toți designerii profesioniști au cel puțin o temă de vânzare.

De fapt, au existat o mulțime de designeri care au avut o sumă bună de bani doar vânzând teme.

Pe lângă potențialul său de profit, aceasta este și o cale perfectă pentru cei care nu se distrează în găsirea și păstrarea clienților (care sunt uneori cel mai rău coșmar al designerului ). În plus, există o mulțime de piețe unde îți poți vinde temele.

Unde să vând?

Există o mulțime de piețe online care vă permit să vă vindeți temele sau șabloanele. Iată câteva dintre cele mai reputate magazine la care te poți înscrie.

ThemeForest

ThemeForest este unul dintre site-urile de rețea dezvoltate de Envato, care a fost fondat în 2006. ThemeForest este în prezent cea mai populară piață pentru cumpărarea și vânzarea de șabloane web HTML și teme WordPress. De asemenea, oferă și alte produse CMS populare, cum ar fi teme Joomla și Drupal .

În prezent, are o comunitate de 8 milioane de membri și este în continuă creștere, ceea ce înseamnă un număr imens de potențiali cumpărători.

Desigur, există și unele dezavantaje. Pe de o parte, concurența este de netăgăduit, iar pentru alta, onorariile autorului sunt cam mari. Cu taxa de cumpărător fixă ​​de 20% plus o taxă variabilă de vânzător, vă puteți aștepta să câștigați 50%-70% din vânzări ca autor exclusiv sau 36% fix ca autor neexclusiv. De asemenea, obținerea aprobării temei poate fi dificilă.

Pe măsură ce se străduiesc să ofere teme de înaltă calitate , ei pot fi stricti în a decide dacă vă acceptă sau nu munca. Dacă nu este acceptat, este posibil să obțineți fie o respingere ușoară (aproape grozavă, dar necesită câteva modificări mici) sau o respingere dură, ceea ce înseamnă că nu a îndeplinit deloc cerințele minime ale acestora.

Având în vedere aspectele negative și pozitive, ThemeForest este încă o platformă excelentă pentru a vă vinde temele și șabloanele pentru profit. Deși dezavantajele pot fi descurajante, ele merită osteneala din cauza unui singur lucru – numărul mare de cumpărători. Acest motiv este suficient de bun pentru a obține un profit bun.

Creative Market

Creative Market este o piață relativ nouă care a început în 2011. În momentul în care scriem, are deja 3,1 milioane de membri și este în creștere.

Pe lângă șabloane și teme, această platformă oferă și alte produse, cum ar fi fotografii de stoc și diverse materiale grafice.

Lucrul bun despre Creative Market, în afară de traficul său bun, este că vânzătorii își pot stabili propriul preț pentru produsele lor și pot obține 70% la achiziție; puteți adăuga gratuit temele și șabloanele dvs.; și nu există limitări de exclusivitate.

Cu toate acestea, procesul de revizuire pentru solicitarea de a fi vânzător în Creative Market poate fi strict. Ei vor examina mai întâi calitatea lucrărilor dvs. și apoi vor decide dacă vă puteți alătura pieței și comunității lor.

Pe partea bună, odată ce obțineți aprobarea lor, sunteți deja liber să vă încărcați toate produsele fără să vă mai faceți griji pentru procesele de revizuire. Un alt dezavantaj este planul lor de plată în care primiți plata solicitată în fiecare 15 a lunii. Dacă aveți nevoie de bani înainte de acea dată, poate fi o problemă.

În general, avantajele pentru Creative Market își depășesc dezavantajele. În plus, comunitatea și personalul de asistență din această platformă este foarte prietenos și de ajutor.

Sfaturi pentru vânzarea de șabloane/teme

Sfatul # 1 – Faceți niște cercetări. Înainte de a începe să vă creați tema premium, faceți o analiză cu privire la factori semnificativi, cum ar fi ce categorii și nișe sunt solicitate, cine ar fi clienții dvs. ideali și care sunt nevoile lor, care sunt tendințele actuale în design web etc. vă ghidează pe calea corectă și, de asemenea, vă oferă un impuls în vânzarea primei teme/șabloane.

Sfatul #2 – Fii implicat în comunitate. Vei fi surprins de cât de multe poți învăța interacționând cu alți membri ai comunității platformei tale. Doar citind forumul lor și alăturându-vă la chat-urile de grup, puteți obține câteva idei despre tendințele care sunt în prezent sau care vor fi de actualitate, dezavantajele pieței și puteți descoperi sfaturi utile pentru a vă vinde produsele mai eficient.

2. Blogging

Blogging ca designer grafic poate fi unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pe termen lung. Deși este mai degrabă o abordare de „gratificare întârziată”, deoarece durează mult timp până când vezi unele rezultate, are o mulțime de avantaje care te pot face mult mai bun ca individ și, la rândul lor, pot fi transformate în personal bun și câștiguri financiare.

 

 

 

Beneficiile blogging-ului

Există o mulțime de avantaje în blogurile de designer grafic . Iată mai multe.

Personal Branding
Construirea propriului blog de design este probabil una dintre cele mai bune modalități de a deveni mai popular și de a te face să pari mai profesionist.

Vă permite să vă împărtășiți munca și expertiza altora, ceea ce poate fi o bază pentru a vă construi brandul și credibilitatea.

Atâta timp cât creați conținut bun și evitați practicile proaste , mai devreme sau mai târziu, veți atrage atenția potențialilor clienți și angajatori de la firmele de design care ar dori să lucreze cu dvs.

Acumulați trafic
Odată ce obțineți o cantitate decentă de trafic către blogul dvs., puteți monetiza acest lucru prin vânzarea propriilor produse și prin utilizarea anunțurilor pe site.

Având mult trafic înseamnă că vă puteți comercializa serviciile și produsele către mai mulți clienți potențiali și cumpărători.

Optimizare mai bună pentru motoarele de căutare (SEO)
A fi designer grafic independent astăzi poate să nu necesite nicio diplomă de licență, dar cu siguranță vei avea nevoie de un portofoliu de design dacă vrei să mergi mai departe. A avea un blog cu o cantitate bună de audiență vă poate ajuta să vă creșteți expunerea portofoliului pe Google și pe alte site-uri ale motoarelor de căutare.

Dezavantajul blogging-ului ca resursă financiară este că ar fi nevoie de mult timp și energie pentru a vă transforma blogul într-o autoritate și pentru a aduna cât mai mulți vizitatori. Amintiți-vă, monetizarea blogului dvs. va funcționa numai dacă ați câștigat și menținut reputația și mulți adepți pe parcurs.

 

 

 

Platforme de blog

Când te-ai decis să-ți faci propriul blog, următoarea agendă de abordat este ce platformă de blog să folosești. Acest lucru este important pentru că vă poate afecta cu siguranță atât pe dvs., cât și pe experiența de blogging a cititorilor dvs. Există destul de multe opțiuni, fiecare având argumente pro și contra. Vom discuta unele dintre cele mai populare platforme pentru a vă ajuta să aveți o perspectivă mai bună asupra pe care să alegeți.

WordPress.org

WordPress.org este o platformă software cu sursă deschisă (codul său sursă este deschis tuturor) care permite oricui să-și construiască propriul blog. Aceasta este de departe cea mai populară platformă de blogging. În 2014, avea deja 123 de milioane de descărcări de teme și crește rapid.

Nu este de mirare odată ce cunoașteți unele dintre beneficiile și caracteristicile sale excelente.

Pro:

  • • Este un software care poate fi descărcat și utilizat gratuit; ușor de utilizat, în special pentru începătorii care abia încep să facă un blog .
  • • Obțineți control deplin asupra modului în care va arăta blogul/site-ul dvs. web. Puteți adăuga funcții suplimentare, cum ar fi forumuri, abonamente etc.
  • • Puteți folosi pluginuri (45.000 de pluginuri gratuite disponibile) și teme personalizate pentru a vă face blogul unic față de alții.
  • • Puteți genera bani adăugând propriile anunțuri pe blogul dvs.
  • • Temele sale sunt adaptate pentru dispozitive mobile.

Contra:

  • • Deoarece găzduirea web nu este inclusă, va trebui să găsiți o găzduire web adecvată. Acest lucru poate costa de la 3 la 9 USD pe lună (prețul poate crește pe măsură ce blogul dvs. crește), dar puteți acoperi costul prin profitul pe care îl puteți genera de pe blog.
  • • Trebuie să actualizați versiunea WordPress și să faceți backup manual pentru conținut. Dar, din nou, trebuie doar să faceți clic pe butonul de actualizare, așa că cui îi pasă. În problema de backup, există pluginuri, gratuite și premium, care pot face acest lucru pentru tine.

WordPress.com

Platforma WordPress.com este un furnizor de servicii de găzduire a blogurilor, alimentat de Automattic. Da, ambele sunt numite WordPress, dar sunt mult diferite unele de altele. În primul rând, în loc să descărcați software-ul WordPress.org, trebuie doar să vă creați un cont în WordPress.com. Avantajele și dezavantajele lor sunt cu siguranță diferite:

Pro:

  • • Este gratuit să creați un cont și, de asemenea, ușor de utilizat.
  • • Acestea includ găzduire web gratuită pentru spațiu de până la 3 GB. Aceasta înseamnă că nu va trebui să plătiți pentru niciun serviciu de găzduire web atâta timp cât nu utilizați mai mult de 3 GB de spațiu.
  • • Ei vor face backup regulat al conținutului dvs. pentru dvs.
  • • Temele sale sunt adaptate pentru dispozitive mobile.

Contra:

  • • Își vor pune propriile anunțuri pe fiecare blog/site-uri care sunt în plan gratuit. Dacă doriți să le eliminați, vă puteți actualiza planul la cel puțin „Personal”, care costă 3 USD pe lună.
  • • WordPress.com vă permite doar control limitat asupra blogului dvs. O restricție demnă de remarcat este că nu aveți voie să vindeți reclame. Acest lucru vă limitează semnificativ potențialul de a genera bani pe blogul dvs. Această funcție va fi disponibilă numai după ce treceți la planurile lor „Premium” sau „Afaceri”.
  • • Puteți utiliza numai teme care sunt disponibile în depozitul lor, ceea ce înseamnă că trebuie să utilizați teme care sunt folosite și de alte bloguri/site-uri web. Cu alte cuvinte, blogul tău nu va fi unic din punct de vedere estetic. Din nou, această funcție este disponibilă numai pentru planurile „Premium” și „Afaceri”.
  • • Nu aveți voie să utilizați pluginuri. Acest lucru poate afecta flexibilitatea blogului dvs. și poate împiedica, de asemenea, unele funcții utile.

Wix

Wix este o platformă de site-uri web găzduită în creștere, care le permite utilizatorilor să-și construiască propriul site web/bloguri prin instrumente drag & drop. Urmează un model freemium care oferă atât opțiuni gratuite, cât și premium membrilor săi.

Pro:

  • • Înregistrare gratuită care include cele mai utile funcții. Configurarea blogului este foarte ușor de utilizat.
  • • Gazduirea web este inclusa. Nu va trebui să plătiți bani în plus pentru a vă pune blogul online.
  • • Vă puteți construi site-ul/blogul dvs. cu instrumentele lor inovatoare de glisare și plasare. Nu este nevoie să înveți codificarea.
  • • Asistență excelentă pentru clienți. Deoarece toate bazele în construirea site-ului lor provin de la ei, ei vă pot ajuta mai bine atunci când apare o problemă.

Contra:

  • • Blogurile și site-urile web care fac parte din planul lor gratuit vor afișa reclamele Wix. Chiar și următorul lor cel mai ieftin plan la 4,50 USD pe lună le va afișa în continuare. Va trebui să achiziționați cel puțin planul lor „Combo” la 8,50 USD/lună pentru a le elimina de pe site-ul dvs.
  • • Nu vă puteți modifica șablonul inițial. După ce ați ales un șablon, acesta este cel pe care îl veți folosi permanent. Aceasta înseamnă doar șablonul – îi puteți încă modifica designul.
  • • Fiecare dintre aceste platforme are avantajele și dezavantajele sale care fac dificilă alegerea pe care să o folosești. Pentru a restrânge lucrurile, fă o listă cu ceea ce vrei și nu vrei pentru blogul tău și compară-le cu această listă pentru a-ți face o idee bună.

 

 

 

Sfaturi despre crearea unui blog

Sfat #1 – Creați continuu conținut proaspăt. Motoarele de căutare doresc să ofere audienței lor conținuturi relevante și actualizate. Având în vedere acest lucru, fă-ți un obicei din a aduce conținut proaspăt și relevant, care își propune să mulțumească vizitatorii tăi și, la rândul său, Google.
În timp, veți deveni resursa de referință pentru conținutul de design.

Sfatul #2 – Conectează-te cu cititorii tăi. Blogging-ul implică de obicei comentarii și alte platforme de social media care vă permit să interacționați cu vizitatorii dvs. – folosiți-l! Fă-ți un obicei din a răspunde la comentariile și observațiile vizitatorilor tăi. Un răspuns simplu precum „Mulțumesc” și „Cum mai faci?” poate merge mult decât crezi.

Sfatul #3 – Optimizează-ți blogul. Optimizarea blogului dvs. pentru motoarele de căutare este, de asemenea, de cea mai mare importanță. Este esential sa ai o buna vizibilitate pe motoarele de cautare pentru a-ti creste traficul organic. Există o mulțime de articole care abordează despre SEO. Fă-ți timp să le citești și să înveți cum îți poți îmbunătăți blogul pentru a obține mai multă importanță pe motoarele de căutare precum Google.

În plus, nu ați dori să aveți un timp de încărcare lent pentru paginile blogului dvs. În afară de faptul că cititorii tăi îl urăsc, ți-ar afecta și clasarea SEO, ceea ce ar duce la o pierdere a traficului tău. Faceți câțiva pași pentru a vă îmbunătăți viteza, cum ar fi alegerea unei gazde de încredere, menținerea unei codări și scripturi ordonate, eliminarea pluginurilor inutile etc.

3. Marketing afiliat

Marketingul afiliat este considerat a fi o tehnică de marketing online în creștere rapidă, care oferă câștiguri profitabile, în special celor care au bloguri sau alte conturi de social media populare. După cum s-a discutat mai devreme, deținerea unui blog care ar putea genera conținut bun și atrage vizitatori substanțiali vă poate aduce rezultate financiare bune. Puteți profita de acest lucru utilizând Marketingul afiliat.

 

 

 

Ce este marketingul afiliat?

Pe scurt, Marketingul afiliat este un tip de marketing online care oferă comisioane celor care promovează sau vând cu succes produsele altora.

În general, implică 4 părți:

Comerciantul (alias „comerciant”, „vânzător” sau „marcă”). Aceasta se referă la creatorul produsului. Poate varia de la o companie mare la o singură persoană.

Agentul de marketing afiliat (alias „editor”). Acesta este cel care promovează produsele Comercianților. Acesta este cine vei fi. Produsele pe care le veți promova vor depinde de ceea ce vă place sau de ceea ce este relevant pentru nișa dvs.

Clientul . Evident, aceștia sunt cei cărora le promovați produsele. Pentru blogul tău, aceștia ar fi cititorii/vizitatorii tăi.

Rețeaua . Aceasta este o platformă de site web care conectează comercianții și agenții de marketing afiliați. Deși unii agenți de marketing nu folosesc rețele, consider că aceasta este o cale esențială pentru a începe, deoarece oferă produse și servicii din care puteți alege într-o mare varietate.

 

 

 

Cum functioneazã?

Pe măsură ce vă înscrieți ca afiliat, veți primi propriul link de afiliat unic, care va servi drept „ID de urmărire”. Puteți folosi acest link către postările de blog, e-mailurile și alte platforme de socializare.

De fiecare dată când cineva trece prin acel link, va fi referit la site-ul retailerului și, datorită acelui link, va recunoaște că vizitatorul provine de la tine.

Dacă acel vizitator își cumpără produsul, atunci veți primi un comision din vânzare.

 

 

 

Tipuri comune de marketing afiliat

PPC „Plătire pe clic” . PPC este cel mai popular tip de marketing afiliat. Cu cuvinte simple, veți fi plătit de fiecare dată când un vizitator face clic pe bannerul unui comerciant sau pe anunțurile acestuia. Sună ușor, de aceea comisioanele pentru acest tip sunt mici – nu depășesc un dolar pe clic, în general.

CPA „Cost pe acțiune” . În acest tip, veți fi plătit atunci când un vizitator a finalizat o anumită acțiune, cum ar fi crearea unui cont, completarea unui formular, achiziționarea unui articol etc. alții primesc un preț fix. Totul depinde de ceea ce este preferat de comerciant.

 

 

 

Sfaturi despre marketing afiliat

Sfatul # 1 – Alegeți produsul în care credeți. Acest lucru pare evident de auzit, dar nu chiar atât de evident în practică. Ideea este simplă – dacă crezi cu adevărat într-un produs, nu vei avea greutăți să-l distribui și să-l promovezi tuturor; s-ar putea chiar să vă bucure să-i faceți o recenzie doar de dragul că este adevărat. De asemenea, vă va ajuta să vă mențineți încrederea față de cititori.

Sfat #2 – Pregătiți-vă traficul la ce să vă așteptați. Unul dintre dezavantajele utilizării reclamelor și linkurilor în marketingul afiliat este să vă simțiți confuz sau induși în eroare după ce faceți clic pe link. Nu ți-ai dori asta pentru publicul tău.

Pentru a preveni acest lucru, pregătiți-vă cititorii pentru ceea ce vor vedea în continuare; arătați-le componente vizuale ale site-ului comerciantului dacă utilizați o imagine legată, informați-i din timp despre toate taxele – faceți eforturi suplimentare pentru a face cititorii să simtă că știu unde se îndreaptă.

4. Concursuri de design

Concursurile de design au fost un subiect în dezbaterile etice, dar fie că este corect din punct de vedere etic sau nu, este încă de netăgăduit că servește ca o cale viabilă de profit pentru designeri grafici – în special pentru cei care abia își încep cariera online.

Premiile pentru aceste concursuri variază de la 50 USD până la 7.000 USD, în funcție de sarcina necesară. Sarcinile vor varia de la proiectarea pentru amatori a reclamelor banner la altele mai provocatoare, cum ar fi brandingul și rebrandingul paginilor și site-urilor de rețele sociale.

Vestea bună este că există întotdeauna ceva disponibil pentru orice nivel de expertiză. Vestea proastă este că concurența va fi acerbă, deoarece te vei lupta cu alți designeri. Pentru a ieși în top, va trebui să aduci jocul tău A pentru a impresiona arbitrii și a le demonstra că designul tău este cel mai bun.

Un sfat, dacă decideți să participați la concursuri de design, va trebui să aveți un stomac dur pentru a suporta respingeri și pierderi. Amintiți-vă că, dacă nu sunteți ales câștigător, designul pentru care ați lucrat va rămâne neplătit.

Unde să vă alăturați?

99Designs a început în 2008 și acum se mândrește cu peste 360.000 de clienți și peste un milion de designeri din întreaga lume. În prezent, este cel mai popular site web pentru concursuri de design, cu un total de peste 220.000 de concursuri finalizate și peste 800 de concursuri deschise, la data scrierii.

În primul rând, trebuie să vă creați un cont. Puteți face acest lucru făcând clic pe butonul „Conectați-vă” din dreapta sus a paginii, apoi faceți clic pe linkul „Înscrieți-vă” de sub butonul portocaliu pentru a vă redirecționa către pagina Înregistrare. Aici puteți introduce adresa de e-mail și parola preferată. Asigurați-vă că alegeți opțiunea „Sunt un designer”.

Pentru a participa la concursurile lor, ei vă vor verifica inițial identitatea fie făcându-vă o fotografie și unul dintre aceste documente – pașaport, act de identitate și permis de conducere, fie încărcându-le online.

După care, ești gata de plecare! Dacă ești norocos să fii ales câștigător, vei primi 100% din premiul în bani.

Crowdspring este o platformă similară cu 99Deisgns. De la crearea sa în 2007, platforma a acumulat concursuri și designeri cu un total de 50.000+ și, respectiv, 200.000.

Modelul lor de afaceri poate fi comparat îndeaproape cu fosta platformă în care un client va începe un „proiect” (așa își numesc concursul), designerii își vor trimite lucrările de design, apoi clientul va alege cel mai bun pentru a fi câștigător.

Vă puteți alătura diferitelor categorii, cum ar fi design de logo, cărți de vizită, îmbrăcăminte, grafică pentru pachete, coperți de cărți și design web și mobil.

 

 

 

Sfaturi despre concursurile de design

Sfat #1 – Alegeți cel mai favorabil concurs disponibil. Înainte de orice, alătură-te unui concurs în care ai mai multe cote de partea ta. Asigurați-vă că concursul la care vă înscrieți este „Garantat” sau „Asigurat” – aceasta înseamnă că clientul va acorda un câștigător indiferent de situație.

Mai mult, alăturați-vă concursurilor cu cel mai mic număr de intrări de design. Veți avea o șansă mai mare de a obține un profit participând la concursuri cu doar puțini concurenți, decât să mergeți pentru acele recompense mai mari, dar cu un număr mare de participanți.

Sfat #2 – Citiți brieful de proiectare, apoi citiți-l din nou. Dacă concursul ar fi un puzzle de cuvinte încrucișate, atunci scurtul ar fi indiciile tale. Pentru a rezolva problema clienților, trebuie să știi de ce au nevoie; și o veți găsi în brief-ul pe care l-au făcut. Așa că citește-le cu atenție înainte de a începe, citește-le din nou când ești blocat și citește-le din nou înainte de a trimite.

Acum, există momente în care briefurile furnizate sunt incomplete în informații. Puteți umple aceste lacune făcând propriile cercetări despre compania lor. Căutați-le pe Google. Adunați datele care vă vor oferi o perspectivă suplimentară asupra de ce are nevoie clientul și aplicați-le în designul dvs.

Sfatul #3 – Comunicați cu titularul concursului. După ce ați trimis înscrierea, încercați să deschideți o comunicare cu titularul concursului. Acest lucru vă va permite să vă explicați designul, precum și să adunați mai multe informații despre ceea ce doresc să vadă pe design, care nu au fost incluse în brief.

5. Imagini de stoc

Vânzarea graficelor de stoc este una dintre cele mai comune moduri prin care designerii grafici câștigă bani online. Dacă aveți niște elemente grafice neutilizate, inclusiv fonturi, texturi, ilustrații, modele de logo, arte vectoriale, pictograme etc., puteți oricând să vindeți unele dintre ele. Rețineți că, dacă este descărcabil, atunci poate fi vândut.

Pe lângă potențialul de a câștiga bani, credibilitatea și abilitățile tale se pot îmbunătăți și ele . Dacă aveți magazine în diferite piețe și activele dvs. obțin vânzări decente, puteți obține mai multă vizibilitate și, în cele din urmă, puteți obține aprobarea comunității dvs. de design.

Unde să vând?

GraphicRiver este un alt site de rețea al pieței Envato care a fost lansat în 2009. Este o piață dedicată activelor grafice și acum deține peste 560.000 de articole de vânzare.

Similar cu ThemeForest, fișierul sau designul trimis de dvs. va trece mai întâi printr-un proces de revizuire în care un evaluator al Envato va examina munca dvs. pentru aprobare. Odată acceptat, puteți decide cu privire la prețul articolului dvs. (denumit și prețul de autor), în timp ce Envato va adăuga propria taxă de cumpărător. Puteți verifica mai jos taxele fixe ale cumpărătorului pentru GraphicRiver.

În plus, atunci când ați vândut un articol, obțineți prețul articolului, minus taxa de autor (55% pentru autor neexclusiv și 12,5%-37,5% pentru autor exclusiv.

Inkd

Inkd este o altă piață posibilă în care vă puteți vinde modelele de cărți de vizită, broșuri, meniuri și alte modele de imprimare. Platforma a fost lansată în 2009 cu doar 800 de șabloane. Acum au produse aproape de 2.000.

Procesul de trimitere a lucrării dvs. este similar cu GraphicRiver, în care trimiterea dvs. va fi revizuită de personalul lor pentru verificarea calității. Singura diferență este că în Inkd, va trebui să vă bazați designul cu propriile șabloane, pe care le puteți descărca de pe site-ul lor. Acest lucru poate suna o restricție pentru dvs., dar, dimpotrivă, poate fi un avantaj, deoarece vă ajută să vă accelerați procesul de proiectare cu bordurile și dimensiunile sale gata făcute.

Acesta acoperă o mulțime de articole, cum ar fi șabloane de broșuri și pliante, șabloane cu antet, șabloane de cărți de vizită etc., astfel încât aveți o variantă bună din care să alegeți.

Odată ce modelele dvs. sunt acceptate pentru listare și puteți să le vindeți, veți primi 20% din redevența totală (taxa neinclusă). În prezent, nu au nicio restricție pentru exclusivitate. Dar până când va fi implementat, cota proiectantului din venituri va crește.

Blogul sau site-ul dvs. propriu

Iată o opțiune mai evidentă, folosiți propriul blog sau site web pentru a vă vinde produsele! În acest fel, nu va trebui să vă faceți griji în competiția cu alți designeri. În plus, nici nu trebuie să plătiți nicio taxă – veți obține 100% din profit. Cu toate acestea, așa cum am spus mai devreme, acest lucru va funcționa bine numai dacă aveți o cantitate bună de audiență/abonați pe site-ul dvs. Așa că ar trebui să construiți mai întâi pe acel trafic înainte de a putea finaliza acest concert.

 

 

 

Sfaturi despre vânzarea graficelor stoc

Sfatul #1 – Cunoașteți cerințele. Există practic tipuri nelimitate de produse pe care le puteți crea, dar doar câteva dintre ele se vor vinde. Recunoaște-i pe cei care sunt solicitați în prezent și concentrează-ți timpul și abilitățile în a le face pentru a crește șansele de a vinde mult.

Puteți vizita piețele de design menționate mai devreme și puteți verifica ce articole sunt vândute ca prăjituri calde. Verificați și alte platforme ale comunității de design, cum ar fi Behance și Dribbble, pentru a vedea modelele care sunt în tendințe. Acest lucru vă va extinde gradul de conștientizare a designului și vă va ține la curent cu tendințele.

Sfatul #2 – Îmbină-le. Faceți-vă produsele mai atractive pentru clienți, grupându-le într-un pachet și vânzându-le cu reducere. Aceasta este o strategie de marketing eficientă, care vă poate crește în mod dramatic vânzările.

Atunci când decideți ce să puneți într-un pachet, gândiți-vă la ceea ce va avea cel mai probabil nevoie cumpărătorul. Puteți combina elemente similare, cum ar fi texturi și modele, sau puteți face o combinație de fonturi, machete și imagini de fundal, care sunt de obicei necesare pentru pachetele de imprimare. Poate că puteți crea și o temă pentru un pachet, cum ar fi „pachetele de epocă”, care include fonturi de epocă, vectori de epocă, logo-uri de epocă etc.

6. Locuri de muncă independenți

Aceasta este o cale puțin evidentă în zilele noastre. Dacă aveți abilități grozave și o cantitate decentă de experiență, puteți încerca mâna la joburi independente. Aceasta este o altă modalitate de a vă face prezența și marca personală .

Cu popularitatea sa vertiginoasă, acum este de obicei clasificat în aceste cinci tipuri.

1. Antreprenorul Independent. Acești liber profesioniști efectuează lucrări contractuale pe bază de proiect; de exemplu, un designer grafic care a fost contractat pentru a crea un design de pachet pentru un produs.

2. Lumina lunii. Ei sunt cei care au locuri de muncă regulate, de obicei în timpul zilei, în timp ce fac și alte activități în timpul liber pentru a-și completa veniturile; de exemplu, un designer grafic cu normă întreagă la o firmă ziua și un designer de logo independent noaptea.

3. Lucrători diversificați. Ei fac o combinație de muncă tradițională și muncă independentă; de exemplu, designer grafic part-time la o firmă și scriitor independent cu normă parțială.

4. Lucrători temporari. Sunt persoane care lucrează cu un client sau contractant doar pentru o perioadă limitată de timp; de exemplu, a fi consultant de proiectare pentru un proiect de 3 luni.

5. Proprietar independent de afaceri. Aceasta este o persoană care se consideră liber profesionist, dar are câțiva (1-5) angajați; de exemplu, un corector independent care angajează alți corectori pentru a răspunde cerințelor.

 

 

 

Beneficiile freelancing-ului

Program ajustabil
Dacă ești o bufniță de noapte ca mine, să te trezești devreme dimineața pentru acea slujbă de la 9 până la 5 este întotdeauna o luptă. Freelancing-ul este o altă poveste. Vă puteți ridica și începe să lucrați oricând vă aflați la cea mai bună oră, amintiți-vă că gestionarea timpului este esențială .

Controlul
sarcinii de lucru Deoarece sunteți responsabil în ce sarcină să acceptați sau nu, aveți controlul asupra propriului volum de muncă . Nu va trebui să vă împărțiți în două doar pentru a termina o mulțime de muncă deodată. Vă puteți concentra pe ceea ce faceți în prezent și mai târziu să adăugați altele noi, în ritmul dvs.

Loc de muncă flexibil
Puteți lucra oriunde doriți. Majoritatea oamenilor ar dori să lucreze în casele lor în loc de o cabină de birou; majoritatea freelancerilor fac exact asta. Atâta timp cât laptopurile sunt permise și conexiunea la internet este disponibilă, freelancerii pot lucra oriunde – cafenele, biblioteci, parcuri locale etc.

Potențialele de venit
Teoretic vorbind, puteți câștiga mult mai mult în freelancing decât un job tipic de birou 9 până la 5, care are un salariu plafonat. Totul va depinde de productivitatea și performanța dvs. În plus, puteți taxa pe bună dreptate cât valorează munca dvs.

Deduceri fiscale
Deoarece independenții sunt considerați lucrători independenți, aceștia pot beneficia de deduceri fiscale pentru cheltuielile legate de afaceri, cum ar fi computerul și alte echipamente pentru biroul dvs. de acasă, călătoriile de afaceri, accesul la internet etc. Adăugarea acestor toate vă va ajuta să economisiți o sumă considerabilă. suma de bani când vine ziua impozitului.

Dezavantaje ale freelancing-ului

Nici un loc de muncă/Securitate de venit
A avea un venit consistent este unul dintre cele mai grele obstacole în freelancing, în special pentru începători. Spre deosebire de angajații obișnuiți care se pot aștepta să primească un salariu constant, freelancerii ar putea fi nevoiți să aștepte mai mult timp pentru a-și obține veniturile. Aceasta poate fi o problemă dacă termenele scadente pentru facturi sunt aproape.

Fără beneficii pentru angajați
Independenții nu au confortul de a avea asigurările acoperite de o companie. Totul depinde de dvs. să vă găsiți propria acoperire și să plătiți pentru ele.

În plus, odată ce te îmbolnăvești sau călătorești în vacanță, practic încetezi să generezi venituri. Nu vor exista beneficii de „concediu cu plată” la care să recurgă.

Responsabilitate sporită
A fi freelancer înseamnă, de asemenea, că sunteți responsabil pentru o mulțime de lucruri, cum ar fi ținerea evidenței facturilor și a altor cheltuieli, acordarea de licențe, gestionarea computerelor defecte, promovarea și comercializarea dvs. și găsirea de noi clienți, ca să spunem câteva. Aceste activități, din păcate, sunt nefacturabile pentru un freelancer.

Dacă ați citit aceste avantaje și dezavantaje și simțiți că acest lucru va funcționa pentru dvs., atunci iată câteva dintre cele mai populare site-uri web freelancer care vă pot ajuta să vă începeți cariera de freelancer și să obțineți câțiva clienți noi.

Site-uri web independente

Freelancer.com

Freelancer este o piață freelancer care a fost creată în 2009. Este considerată una dintre cele mai mari în ceea ce privește cantitatea de membri și proiecte. Pe acest site, angajatorii pot fie să folosească o metodă de concurs în care designerii își vor trimite ideile de design, iar angajatorul poate alege un câștigător, fie să angajeze un freelancer printr-o metodă de licitare în care freelancerii își plasează suma licitată pentru un anumit proiect. Sunteți liber să vă înscrieți la oricare dintre aceste metode.

Puteți vedea în mod public proiectele postate, dar va trebui să aveți un cont pentru a vă trimite oferta. Este destul de ușor să te înregistrezi – poți să o faci fie cu contul tău de Facebook, fie cu contul tău de e-mail. Asigurați-vă că completați pagina de profil pentru a vă face să arăți mai legitim pentru angajatori și pentru a avea șanse mai mari de a fi ales.

Unul dintre marile avantaje ale Freelancer.com este că are un număr mare de liste de proiecte pentru care puteți licita. Rețineți că, spre deosebire de alte site-uri web similare, clasarea sumelor licitate a Freelancer.com va depinde de feedback-ul dvs. pentru o anumită categorie, nu de ordinea cronologică. De exemplu, dacă aveți o mulțime de feedback de 5 stele cu privire la proiectele dvs. de design web, dar niciunul despre designul dvs. grafic funcționează, sunt șanse să vă clasați pe primul loc pe lista de licitații pentru sarcinile de design web și să vă plasați de jos pentru licitațiile pentru design grafic.

De asemenea, au o „Plată de referință” în care proiectele mari pot fi împărțite în „etape de referință” mai mici, care sunt convenite de ambele părți. Pe măsură ce fiecare etapă este îndeplinită, clientul va plăti liber profesionist taxa corespunzătoare.

Freelancer.com oferă avantaje semnificative pentru cei care sunt interesați de freelancer – începători și profesioniști. Pe de altă parte, există, de asemenea, unele dezavantaje care îl pot face un nu-i merge pentru alții.

În ceea ce privește taxele lor, acestea variază în funcție de ceea ce lucrați:

Licitarea pentru proiecte este gratuită. Dacă sunteți premiat pentru un proiect cu preț fix , ei vor percepe o introducere gratuită de 10% sau 5 USD , oricare dintre acestea este mai mare. Dacă sunteți premiat pentru un proiect orar , ei vor percepe 10% ori de câte ori angajatorul vă face o plată.

Trimiterea înscrierii la un concurs este gratuită. Dacă câștigați premiul concursului, aceștia vor primi 10% din premiul total sau 5 USD , oricare dintre acestea este mai mare.

Dacă sunteți angajat pentru un serviciu , aceștia vor primi o taxă de 20% din prețul total al serviciului perceput.

Upwork

Cunoscută anterior sub numele de Elance-oDesk, Upwork este, de asemenea, o platformă de freelancing care deține milioane de freelanceri. În 2016, a raportat un total de 1 miliard de dolari de facturări independente. Toate proiectele lor sunt acoperite de „Upwork Payment Protection”, care își propune să garanteze că independenții sunt plătiți în mod corect pentru sarcinile îndeplinite cu succes. Au un serviciu de escrow unde fondurile de la clienți sunt plasate acolo și utilizate odată ce este îndeplinită o etapă a proiectului.

Acestea sunt deosebite în a oferi o calitate satisfăcătoare a freelancerului. Au o pagină „MyStats” unde freelancerii pot vedea câteva informații despre evaluările lor de performanță și pot găsi modalități de a le îmbunătăți. Dacă un freelancer nu reușește să producă servicii de calitate și primește mai multe steaguri de la diverși clienți, el sau ea poate fi eliminat de pe platformă.

Pentru taxele lor, ei folosesc un model de „taxă glisante” în care taxele sunt determinate pe baza facturării pe viață a freelancerului cu un anumit client. Ei percep 20% pentru prima facturare de 500 USD a freelancerului cu clientul; 10% pentru facturări între 500,01 USD și 10.000 USD ; și 5% pentru facturile pe viață care depășesc 10.000 USD . În termeni simpli, obțineți mai multe venituri pe măsură ce continuați să lucrați cu clienții tăi obișnuiți .

Sfaturi despre freelancing

Sfatul #1 – Înainte de a prezenta clienților, cunoaște-i mai întâi. Înainte de a bombarda un client cu feedback-urile și competența dvs. stelară, încercați să aflați mai întâi de ce are nevoie și cum le puteți îndeplini. Adunați informații despre afacerea lor, despre modul în care funcționează și bazați aceste cunoștințe pe aflarea modului în care abilitățile dvs. pot ajuta la îmbunătățirea afacerii lor. Oamenii sunt impresionați de cei care își fac temele.

Acest lucru vă va face, de asemenea, comunicarea mai clară și mai fluidă. Pe scurt, prezentați-le arătându-le că le înțelegeți problema și că știți cum le puteți rezolva, în loc să vă arătați doar abilitățile.

Sfatul #2 – Branding, Branding, Branding. Amintiți-vă întotdeauna că atunci când începeți să profesați independent, veți fi în cele din urmă produsul. Acest lucru înseamnă că trebuie să fii foarte atent la modul în care vă marcați. Trebuie să fii clar ce faci și ce nu faci.

În acest fel, clienții vor avea o idee bună despre ce să se aștepte când lucrează cu tine. De asemenea, vă veți putea concentra pe ceea ce faceți cel mai bine și veți continua să vă îmbunătățiți până când veți deveni unul dintre cei mai buni. Așa poți justifica pe bună dreptate să ai tarife mai mari și, în cele din urmă, să ai clienți să vină la tine în loc să mergi la ei.

7. Imprimare produse la cerere

De asemenea, puteți câștiga în calitate de designer grafic prin proiectarea de produse imprimate la cerere (POD), cum ar fi tricouri, coperți de cărți, postere și alte produse conexe. Această cale a câștigat mai multă popularitate în ultima vreme și devine o perspectivă demnă în care vă puteți exersa abilitățile și puteți câștiga niște dolari.

Există o mulțime de site-uri de comerț electronic care se ocupă în mod special de diverse produse POD. Aici sunt câțiva dintre ei:

Piețe POD

Zazzle este o piață online care oferă o mare varietate de produse. Printre acestea se numără produse imprimabile, cum ar fi cămăși, invitații și felicitări, perne, căni, autocolante, pălării, huse pentru smartphone, artă de perete și multe altele.

În termeni simpli, modelul lor de afaceri începe cu încărcarea gratuită a operelor de artă pe șabloanele lor de produse. Când un client le cumpără, acesta se va ocupa de tranzacțiile, imprimarea și expedierea produsului, întregul serviciu pentru clienți. După care, ei îți vor trimite o redevență pentru vânzare (tu decizi cât procent de redevență vrei).

Notă: redevența dvs. va fi adăugată la prețul de bază al produsului. Prin urmare, cu cât rata de redeventă este mai mare, cu atât produsul va fi mai scump.

Pe lângă faptul că câștigați bani din vânzări, puteți obține și un comision prin trimiterea modelelor altor vânzători. Odată ce cineva își cumpără modelele, puteți obține un profit chiar dacă nu a fost designul sau produsul dvs.

Este destul de ușor să navighezi prin site. Vă puteți înscrie pentru un cont și vă puteți configura magazinul gratuit în doar câteva minute.

Acest magazin este practic o pagină web găzduită de Zazzle. Acesta este locul în care vă puteți afișa produsele și modelele pentru ca clienții să le răsfoiască. Articolele pe care le plasați în magazinul dvs. sunt, de asemenea, vizibile și căutate pe piața Zazzle.

Redbubble este, de asemenea, o piață viabilă pentru produsele POD. A fost creat în 2006 și acum are un raport de 10 milioane de vizite pe lună. Similar cu Zazzle, au și o mare varietate de produse la vânzare. Acest lucru vă oferă o mulțime de opțiuni cu privire la ce produse să creați și să vindeți.

Această piață online vă permite, de asemenea, să vă înscrieți și să configurați un magazin gratuit. După ce ați configurat totul, puteți acum să vă încărcați modelele și să le adăugați la anumite produse.

În ceea ce privește drepturile de autor, veți decide, de asemenea, cât de mult rata de redevențe doriți pentru fiecare articol.

 

 

 

Sfaturi despre vânzarea produselor tipărite la cerere

Sfat #1 – Încă o dată, branding. Indiferent ce se întâmplă, vinde doar modele de înaltă calitate. Poate fi tentant să creezi o mulțime de articole mediocre și să faci unele vânzări din ele, dar va fi dăunător pe termen lung. Mai devreme sau mai târziu, clienții vor evita magazinul tău (și pe tine) și vor merge la alți designeri care produc modele mai de înaltă calitate.

Mai bine să fie acesta din urmă.

Sfatul #2 – Aveți o vizibilitate bună. Nu poți cumpăra ceea ce nu vezi. De aceea este importantă vizibilitatea motorului de căutare. Unii cred că pur și simplu încărcarea designului lor online este suficient pentru ca acesta să fie văzut de milioane de oameni, nu este cazul. Trebuie să-l faci prietenos cu motoarele de căutare, astfel încât să apară mai mult în căutări.

O modalitate de a face acest lucru este să optimizați cuvintele cheie ale articolelor dvs. Pune un titlu clar și specific, cum ar fi „Design de tricou cu floarea soarelui” (doar l-a inventat aleatoriu). În acest fel, este mai ușor pentru motoarele de căutare să detecteze articolul. Merge la fel pentru descriere. Faceți o descriere specifică și detaliată a articolului pentru a-i susține titlul.

De asemenea, poate fi util dacă puneți etichete articolelor dvs. Acest lucru poate ghida motoarele de căutare în a determina ceea ce vindeți de fapt.

8. Cursuri de formare online

Această următoare cale financiară este mai relevantă pentru designerii grafici care au deja experiență decentă sau abilități excepționale în proiectare.

Aici vă puteți împărtăși expertiza pentru un preț. Poate varia de la tehnici tradiționale de desen la stăpânirea software-ului precum Photoshop și Illustrator.

A avea un curs bun de formare online vă poate spori încrederea în timp ce, în același timp, vă poate îmbunătăți brandingul personal. Acest lucru poate oferi o impresie „pro” celor care îl văd și vă poate oferi mai multă autoritate în lumea designului.

Dezavantajul este că poate necesita abilități de editare video și audio. De asemenea, editarea unui videoclip durează de obicei timp pentru a se termina, ca să nu mai vorbim de timpul pe care îl veți petrece în crearea cursurilor. Dacă depășiți acest lucru, totuși, puteți obține un alt flux de venit pasiv.

Platforme de învățare online

Iată câteva platforme populare unde vă puteți crea și partaja cursurile.

Udemy

Udemy a fost creat în 2010 și oferă acum 48.000 de cursuri diferite pentru 15 milioane de studenți din întreaga lume. În momentul de față, există doar puține cursuri pentru design grafic, ceea ce înseamnă că există încă subiecte disponibile de predat și mai puțină concurență de care să vă faceți griji.

Pentru a vă putea vinde cursurile, va trebui să completați aplicația pentru instructor premium. Ei vă vor cere informațiile personale, precum și contul dvs. Paypal unde vă vor trimite veniturile.

Cu prețurile lor, vă puteți vinde cursurile de la 20 USD la 200 USD în 5 secunde (20 USD, 25 USD, 30 USD…). Deși au standarde de preț, tu deții în continuare controlul asupra prețului cursului tău.

În circumstanțe normale, veți primi 50% din venitul total. Cu toate acestea, dacă oferiți un „cod de cupon” care oferă reduceri studenților, este posibil să primiți 97% din venitul net.

SkillShare

Skillshare este o altă piață online grozavă unde vă puteți vinde cursuri. Pe această platformă, va trebui să aplicați și să fiți acceptat înainte de a vă putea partaja cursurile.

Odată ce sunteți acceptat, puteți începe să vă creați cursurile care trebuie să fie de cel puțin 45 de minute în total și sunt împărțite în mai multe videoclipuri de 4-9 minute. Au o comunitate pentru profesori în care se conectează și comunică cu diverse subiecte.

Veți începe să câștigați redevențe atunci când „obțineți un minim total de 30 de minute Premium vizionate în toate cursurile dvs. într-o lună”. Redevențele dvs. totale vor fi calculate pe baza câte minute petrecute elevii premium urmărind cursul dvs., printre alți factori care nu au fost dezvăluiți de Skillshare.

 

 

 

Sfaturi despre vânzarea cursurilor de formare online

Sfat #1 – Încurajează discuțiile studenților. Elevii pot învăța multe de la colegii lor, discutând subiectele și interacționând în cadrul orelor bazate pe proiecte. Avantajul cursurilor online este că este disponibil pentru toată lumea de pe tot globul. Utilizați acest avantaj încurajându-vă elevii să se conecteze și să comunice între ei.

Nu numai că vor învăța mai multe, ci pot avea o experiență plăcută și unică în clasa dvs., ceea ce vă poate îmbunătăți credibilitatea și popularitatea.

Sfatul #2 – Determină-ți mai întâi publicul. Determinarea publicului țintă este esențială pentru procesul de creare a cursurilor. Știi acest lucru întrebându-te „Pentru cui creez acest curs?” Este pentru incepatori? Pentru designeri cu aptitudini intermediare? Sau pentru profesionisti?

Dacă răspundeți la această întrebare, puteți afla apoi ce ar dori să învețe sau să stăpânească. Ce trebuie să știe pentru a-și îmbunătăți abilitățile și cariera? În acest fel, puteți crea cursuri care sunt atât extrem de informative, cât și relevante.

Sfatul nr. 3 – Fă-ți propriul marketing. Majoritatea platformelor de învățare online au marketing promoțional care vă poate ajuta să obțineți mai mult trafic către cursurile dvs. Nu te opri aici. Promovați-vă cursurile pe alte platforme de social media, pe blogul dvs. etc. Subliniați mărturiile pozitive ale studenților anteriori, dacă există. Aceste metode pot îmbunătăți traficul cursurilor dumneavoastră.

9. Scrierea unei cărți electronice

Deși scrierea unei cărți electronice nu este atât de populară pentru designerii grafici, nu este neobișnuit să câștigi mii de dolari doar prin vânzarea unei cărți electronice sau două. În plus, odată cu utilizarea ridicată a tabletelor și a smartphone-urilor, cărțile electronice se distrează, de asemenea, călând pe valul tehnologiei.

Cel mai bun lucru despre cărți electronice este că trebuie doar să creați conținutul o dată. După care, poți să-l lași să se vândă ani de zile. A avea o carte electronică este, de asemenea, un factor excelent în construirea autorității tale ca designer grafic.

Lucrul rău este că trebuie să petreci mult timp de calitate creând un conținut grozav. Nu numai că ar trebui să fie concret și informativ, ci ar trebui să fie și cel mult interesant și convingător. De asemenea, procesul de publicare poate presupune un efort din partea ta, deși este mult mai ușor în zilele noastre.

 

 

 

Sfaturi pentru scrierea unei cărți electronice

Sfatul #1 – Nu te grăbi. După cum am menționat mai sus, cartea dvs. electronică trebuie să fie de înaltă calitate, atât în ​​design, cât și în conținut, pentru a fi atractivă pentru clienți. Acestea fiind spuse, acordați-vă atât timp cât aveți nevoie pentru a vă scrie conținutul. Asigurați-vă că includeți toate punctele și informațiile necesare și poate adăugați câteva trivia relevante pentru a satisface unele curiozități. În caz contrar, nu îl vei putea vinde indiferent cât de ieftin ar fi prețul.

Sfatul #2 – Pune-te în pielea cititorilor. Ocazional, uităm că „baza noastră de cunoștințe” este diferită de celelalte. S-ar putea să fim uneori foarte familiarizați cu un subiect pe care avem tendința să uităm că alții abia încep să le învețe – mai ales pentru începători. Opusul este valabil și pentru profesioniști, s-ar putea să punem o mulțime de informații care par prea evidente pentru a le menționa.

Cheia pentru aceasta este să știi cine sunt cititorii tăi țintă. Odată ce ați determinat acest lucru, luați în considerare întotdeauna perspectiva lor în citirea cărții dvs. electronice și scrieți în consecință. Acest lucru va face experiența lor de lectură mai plăcută și mai puțin confuză.

Sfatul #3 – Păstrați-l concis. Amintiți-vă că cărțile electronice sunt citite în computere și alte dispozitive care nu sunt ideale pentru citiri lungi. Cu asta, încercați să păstrați subiectele principale libere de cuvinte care nu le susțin cu adevărat. Livrați într-o manieră clară și concisă, dar nu până la un punct încât să devină plictisitor și monoton.

10. Infografice

În această eră actuală, conținutul vizual este rege. Fie că este vorba de o postare pe blog sau de un gif alimentar, va trebui să ai un element atrăgător din punct de vedere vizual și ușor de înțeles pentru ca acesta să atragă atenția.

Ce este mai informativ vizual decât infografica? Nimic. De aceea sunt la cerere chiar acum . Sunt utilizate pe scară largă pentru conținut, marketing, postări pe rețelele sociale și multe altele. Cu toate acestea, cererea este special pentru cei cu muncă de înaltă calitate. Așadar, dacă intenționați să vindeți șabloane și elemente infografice, mai bine ați oferi tot ce aveți mai bun .

Unde se vinde

GraphicRiver
Pe lângă alte produse grafice digitale, GraphicRiver vinde și infografice. Condițiile de vânzare a acestora în această platformă sunt similare cu ceea ce am discutat mai devreme pe Stock Graphics. Verifică-l dacă nu l-ai citit încă.

The HungryJpeg

TheHungryJpeg este un magazin online care oferă materiale grafice accesibile tuturor designerilor – începători sau profesioniști. Au o mare varietate de produse, inclusiv fonturi, suplimente software (perii Photoshop, stiluri de straturi etc.), șabloane grafice și, da, infografice. De asemenea, oferă reduceri la pachet și oferte de 1 USD pentru diverse articole.

Deși este încă relativ nou (lansat în 2014), este o platformă grozavă care vă permite să vă deschideți magazinul pentru a vă vinde infografica.

Iată ce este grozav la acest site web – odată ce deschizi un magazin și faci o vânzare pentru produsele tale, primești 70% din venit, ceea ce reprezintă o taxă de redevență competitivă în comparație cu concurenții săi.

 

 

 

Sfaturi pentru vânzarea infografice

Sfat #1 – Design concis. Amintiți-vă întotdeauna că frumusețea infograficelor este că transformă informațiile care sunt de obicei greu de înțeles într-un vizual distractiv, care este mai ușor de înțeles. Deci, asigurați-vă că vă organizați designul astfel încât să aibă un subiect clar și concentrat, un flux bun de date și elemente captivante.

Pentru a vă asigura că este de înțeles, distribuiți-l mai întâi prietenilor și colegilor și cereți-le feedback înainte de a le vinde.

Sfatul #2 – Fii la curent cu tendințele. Acest lucru este puțin evident, dar trebuie subliniat. Pentru a obține mai multe vânzări, modelele dvs. trebuie să fie la egalitate cu tendințele actuale. Observați prin diferite piețe și vedeți ce modele de infografice au obținut mai multe vânzări în ultimele săptămâni sau luni.

Sfatul #3 – Diversifică-ți categoriile. Nu vă concentrați doar pe una sau două categorii atunci când vă gândiți la o temă de design pentru infografică. Există multe dintre care să alegeți, inclusiv alimente, știință și sănătate, tehnologie, sociale, corporative etc. Dacă este posibil, aveți cel puțin 1 sau 2 infografice în fiecare dintre aceste zone pentru a accesa mai mulți clienți online.

Concluzie

În general, există o mulțime de moduri de a câștiga niște bani online. Indiferent ce ai alege, amintește-ți întotdeauna că, la sfârșitul zilei, tu ești produsul. Investește în perfecționarea branding-ului personal, deoarece este un factor cheie pentru a avea succes în lumea internetului. Îmbunătățiți-vă abilitățile, conectați-vă și intrați în contact cu designeri de renume, străduiți-vă să fiți cei mai buni și veți fi răsplătit frumos pe termen lung.

AllmaDesign vă oferă servicii profesionale de web design la prețuri avantajoase, creare site-uri prezentare pentru companii mici și mijlocii, creare magazine online și cataloage de produse, precum și alte servicii conexe: întreținere și administrare site-uri weboptimizare SEO și promovare onlinedesign grafic și identitate companiegăzduire web și înregistrare nume de domenii.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: AllmaDesign

Comentarii

Cauta

Categorii populare