Comunicate de Afaceri

Online

Cel mai mare concurs online pentru biciclisti organizat de VELOTECA

Concurs: INCALECA PE-O SA SI SPUNE-NE POVESTEA TA! Nu toti au curajul, confortul sau timpul sa iasa acum cu bicicleta la o tura… dar nimic nu te impiedica sa pedalezi in vis sau in spatiul virtual, daca iti iei avant! Provocarea consta in redactarea u
Citeste tot articolul VELOTECA

Peste 150.000 de vizitatori tintiti de Targul Virtual 3D de Cariera organizat de Jobsinro!

Cu o luna inainte de primul Targ Virtual 3D de Cariera din Romania organizatorii anunta deja primii 10 expozanti si se asteapta la peste 150.000 de vizitatori.
Citeste tot articolul Jobsinro.ro

Pyramis Romania lanseaza noul magazin online de vase de gatit www.vasedegatit.ro.

  Pyramis Romania lanseaza noul magazin online de vase de gatit www.vasedegatit.ro.
Fa-ti bucataria sa zambeasca! Pentru 1 produs achizitionat, ai discount 5%. Pentru 2 produse achizitionate, discount-ul este de 10% Pentru 3 produse achizitionate, discount-ul este de 15% Promotia este valabila incepand de astazi pana pe 30
Citeste tot articolul Pyramis Romania

Se lanseaza Primul Targ Virtual 3D de Cariera din Romania

In perioada 7-16 martie va fi lansat primul TARG VIRTUAL 3D DE CARIERA din Romania, organizat de site-ul www.jobsinro.ro.
Citeste tot articolul Jobsinro.ro

bestResource lanseaza sectiunea Coaching

  bestResource lanseaza sectiunea Coaching
bestResource, prima platforma de business & prefessional networking in domeniul HR iti propune o noua solutie utila activitatii tale.
Citeste tot articolul www.bestResource.ro

LECTURA: Spiritual - Ezoteric - Filozofic - Destin

Pentru latura spirituala, pentru dorinta de aprofundare si intelegere a aspectelor spirituale, filozofale si eterice ale existentei fiecaruia dintre noi, a fost lansata prima sectiune a blog-ului.
Citeste tot articolul Abstract

ClickSiCastigi.ro a lansat promotiile lunii Decembrie

Conform filosofiei noastre “un concurs din care fiecare iese castigator”, am pus la cale atat pentru clienti cat si pentru participantii concursului cadourile lunii decembrie!
Citeste tot articolul Cassio Provider

Imi schimb cariera, incotro?...

Jobsinro.ro a desfasurat un sondaj de opinie la nivel national in saptamana 23 noiembrie – 29 noiembrie 2010 cu subiectul “Imi schimb cariera, incotro?...” la care au fost expusi 29,896 de vizitatori unici.
Citeste tot articolul Jobsinro.ro

Cauta

Categorii populare