Comunicate de Afaceri

Online

CraftMall.ro a fost desemnat Cel mai bun magazin online la categoria Birotica si Papetarie - GPEC 2010

Bucuresti, 06 septembrie 2010 - CraftMall.ro a obtinut un important premiu in cadrul Galei Premiilor e-Commerce 2010 avuta loc joi, 02 septembrie 2010, trecand de peste 80 criterii de jurizare.
Citeste tot articolul WebMade

MedicpentruTine.ro implineste un an de la lansare

Portalul medical MedicpentruTine.ro sarbatoreste astazi un an de activitate. Lansat la 1 septembrie 2009, portalul si-a propus sa aduca publicului informatii utile pentru o viata sanatoasa, intr-o maniera la indemana si inedita.
Citeste tot articolul MedicpentruTine.ro

Teleprecision-MTS lanseaza oficial noul sau website de fibra optica

O gama variata de produse dedicate firmelor ce activeaza in domeniul telecomunicatiilor.
Citeste tot articolul SC Teleprecision-MTS SRL

eResearch Corp colaboreaza cu Internetics, pentru editia din 2010 a festivalului

eResearch devine anul acesta partener al festivalului de branding, marketing si advertising online Internetics 2010. Cea de-a zecea editie va avea loc in aceasta toamna, inscrierile urmand sa se poata face incepând cu 1 septembrie si pâna la 1 octom
Citeste tot articolul eResearch Corp

E pe iPhone, e gratis si iti usureaza viata!

Adulmec.ro anunta lansarea aplicatiei Ataxi App. Ataxi App poate fi descarcat, instalat si folosit pe toate tipurile de iPhone cu sau fara abonament de date. Descarca-l acum de pe ataxi.ro/ataxi-pe-iphone.
Citeste tot articolul Adulmec.ro

activepaper@yahoo.com

ZonaBebe.ro - isi primeste atestarea din partea celui mai important forum al comertului electronic din Romania - GPeC. Obtinerea atestarii din partea GPeC asigura respectarea standardelor in comertul electronic si calitatea unui magazin din mediul online.
Citeste tot articolul Active Paper srl

S-a lansat cel mai complet portal de cursuri din Romania - www.catalog-cursuri.ro

  S-a lansat cel mai complet portal de cursuri din Romania - www.catalog-cursuri.ro
In urma unei analize amanuntite a pietei de cursuri si training din Romania, s-a nascut proiectul Catalog-Cursuri.ro. Ca raspuns la nevoia crescuta a utilizatorilor de informare asupra ofertelor de cursuri si training-uri, am creat o platforma online un
Citeste tot articolul Limonade

trafic.ro si WEBECOM: Un an de monitorizare gratuita pentru magazinele online WEBESHOP

trafic.ro si WEBECOM ofera clientilor WEBECOM posibilitatea sa-si monitorizeze gratuit magazinul online timp de 1 an. Ca in orice alt business, succesul pe Internet presupune cunoasterea publicului tinta, a nevoilor si intereselor acestora.
Citeste tot articolul WEBECOM SRL

Cauta

Categorii populare