Comunicate de Afaceri

2 ani de FashionandBeauty.ro

Daca in urma cu un an Fashionandbeauty.ro si-a surpris cititorii lansand rubrica "Happy Birthday" acum ii motiveaza sa dovedeasca ca sunt fideli site-ului prin doua concursuri cu premii exceptionale.

"Celebrate Beauty", primul concurs lansat la inceputul lunii martie, a intrat deja in ultima saptamana, ultimii castigatori fiind afisati pe site chiar din aceasta saptamana. Concursul a reunit peste 140 de premii care au fost oferite saptamanal, sarbatorind, astfel, frumusetea, ziua femeii si implinirea a 2 ani de FashionandBeauty.ro.

Printre premii s-au numarat parfumuri de lux oferite de Madison Perfumery, produse cosmetice si de ingrijire Maybelline, P&G Beauty, Amway, Gift Carduri pentru consultanta in imagine oferite de Your Style Coach, placi de intins parul Braun oderite de P&G Beauty, ondulatoare, placi de creponat parul si epilatoare de la Rowenta. De asemenea, participantii au putut castiga piese vestimentare extraordinare create de Kinga Varga, Claudia Castrase si Zasha, pantaloni William Rast si o poseta de Malene Birger oferite de The Mews, pantofi din colectia de primavara-vara 2009 Smiling Shoes, lenjerie sexi acordata de Magielle si ciorapi de la Diamond.

Al doilea concurs "Celebrate with FashionandBeauty.ro" s-a concentrat numai pe sarbatorirea celor 2 ani de Fashionandbeauty.ro, de aceea si premiile oferite sunt exceptionale si reprezentative pentru tot ce inseamna FashionandBeauty.ro: o rochie sofisticata ce poarta semnatura Lena Criveanu si parfumurile Miller Harris- Geranium Bourbon si Parfumerie Generale - 18 Cadjmere oferite de parfumeria de lux Madison Perfumery.

"FashionandBeauty.ro este unul dintre proiectele speciale pe care le-am creat. A devenit un site de referinta pentru industria modei si a frumusetii din Romania datorita calitatii continutului editorial creat de echipa de profesionisti condusa de Ovidiu Buta-Redactor Sef. Este o nisa pe care am intrat si am setat standardul foarte sus. Sper ca piata sa aprecieze acest lucru." spune Daniela Fugaru Kammrath - Publisher FashionandBeauty.ro.

Despre F&B
Site-ul FashionandBeauty a fost conceput de profesionistii industriei de moda si frumusete coordonati de Ovidiu Buta, in calitate de Redactor Sef, in colaborare cu o echipa de design si marketing condusa de Daniela Fugaru Kammrath, Publisher-ul F&B si Redactorul Sef al site-ului www.121.ro, unul dintre cele mai populare site-uri pentru femei din Romania. FashionandBeauty.ro a beneficiat de sustinerea brandului Peroni Nastro Azzurro inca de la lansarea site-ului.

Irina Banica - Project Coordinator
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate de Afaceri

Comentarii

Cauta

Categorii populare