Comunicate de Afaceri

3 activitati pentru carantina care va pot stimula bunastarea

Acest lucru inseamna ca facem partea noastra pentru aplatizarea curbei, prevenind supraaglomerarea spitalelor. Pare destul de usor, nu? Asadar, de ce a ramane in casele noastre pare atat de descurajant?

„Pentru ca suntem fiinte sociale”, spune Kim Lavoie, doctor. Ne concentram pe ceea ce ne lipseste in loc sa recunoastem oportunitatea care ni s-a oferit (gresit, fortat sa facem). Solutia? Schimbati-va atitudinea fata de autoizolarea si profitati de aceasta „pauza” chiar acum.

Pentru a va calma in aceasta perioada, am pregatit 3 activitati pe care le puteti face in aceasta perioada de izolare. Aceste activitati au ca scop calmarea si relaxare si, totodata, alungarea stresului si trecerea mai rapid prin aceasta perioada.

3 activitati care o sa va calmeze

Curatati periile de machiaj
Machiajul a devenit destul de important pentru orice femeie din secolul XXI. Modelele din cadrul marilor studiouri sunt iubitoare ale machiajului, si, pe langa make-up artistii personali pe care ii au la studio, in propria locuinta si-au creat camere speciale pline de machiaje scumpe cu fel si fel de pensule care desigur, necesita o curatare puternica.

Majoritatea dermatologilor si artistilor de machiaj recomanda spalarea periilor de machiaj cel putin o data pe saptamana. Cele mai multe dintre noi nu ne racordam destul de mult recomandarile (o data, poate?), Dar ar trebui sa facem acest lucru:

Pensulele de machiaj murdare contin ulei, resturi si bacterii si folosirea acestora pe fata fara sa fie curatate este un mod sigur de a obtine acnee.

Aveti un demachiant sau un sapun cu care spalati vasele? Bun. Acum, iata ce trebuie sa faceti:
1. Udati pensulele.
2. Adaugati o picatura de sapun pe palma si masati usor perii pensulelor in ea.
3. Clatiti bine pensulele (asigurati-va ca apa curge limpede).
4. Stoarceti excesul de apa.
5. Lasati-le sa se usuce cu perii atarnati de marginea unei suprafete. (Nu-i lasati sa se usuce pe un prosop - perisorii se pot imbiba.)

Curatati pantofii
Aparent, va puteti lustrui pantofii din piele in mod natural, cu ulei de masline. Dar, daca sunteti putin precaute, comandati un kit de lustruit pantofi. Pentru rezultate profesionale, veti avea nevoie de un kit cu un produs de curatare, o perie de par de cal mica si mare, o crema de lustruit si crema de protectie sau ceara.

Invatati o noua abilitate
Probabil ca sunteti familiarizate cu toate tutorialele de frumusete de pe YouTube, dar exista multe alte informatii utile la indemana. Puteti sa invatati sa gatiti mancaruri sofisticate, sa faceti prajituri, sa faceti yoga, sa faceti decoratiuni pentru casa, sa coaseti, sa faceti haine. Orice puteti sa invatati acum! Ce fac modelele in aceasta perioada, puteti citi si pe acest site.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Alex Musat

Cauta

Categorii populare