Comunicate de Afaceri

3 Lucruri simple care iti pot face cainele fericit: hrana, joaca, comunicare

          Un animal de companie inseamna bucurie fara margini, acesta fiind si unul dintre motivele principale pentru care alegem sa achizitionam sau sa adoptam unul. In acelasi timp insa, este esential sa fim constienti de faptul ca un animal de companie presupune in acelasi timp si o serie de responsabilitati, care nu se rezuma strict la hrana, ci si la modul in care il ingrijim. Cainii sunt acele animale de companie care reusesc sa ne aduca zambetul pe buze chiar si in acele zile in care suntem tristi sau obositi, imbunatatindu-ne starea de spirit. Starea de sanatate a animalelor de companie, dar si cea de spirit se afla intr-o legatura foarte stransa cu modul in care alegem sa le ingrijim. Cu alte cuvinte, putem spune ca mai presus de orice, fericirea animalelor noastre de companie depinde in cea mai mare parte de noi. Socializarea cu animalele de companie reprezinta o terapie foarte eficienta prin care putem combate efectele neplacute provocate de oboseala, stres si anxietate.

            Desi cainii sunt prin natura lor destul de energici si ne dau impresia ca sunt fericiti, uneori este necesar sa analizam lucrurile mai detaliat pentru a putea ajunge la un raspuns. Fericirea unui animal de companie este importanta datorita faptului ca acest lucru este strans legat de starea de sanatate a acestora. Exista insa o serie de lucruri pe care le poti face si care te vor ajuta sa aduci un plus de fericire animalului tau de companie. Iata asadar despre ce anume este vorba!

             Asigura-te ca ii furnizezi hrana de calitate.

             Hrana sau mai bine spus calitatea hranei este un detaliu important care nu trebuie sa iti scape atunci cand iti doresti un animal de companie fericit si sanatos. Din fericire, in momentul actual avem posibilitatea de a regasi foarte usor hrana pentru caini, astfel ca in acest sens nu ar trebui sa intampinam mari probleme. Un site de pe care se poate comanda foarte rapid este https://www.buddies.ro/hrana-caini . O hrana de calitate pentru caini inseamna o hrana care are in componenta ei toti nutrientii necesari pentru o buna crestere. Desigur pentru a putea face o alegere potrivita in acest sens, este necesar sa se tina cont si de varsta cainelui. Un animal de companie hranit un mod corespunzator este un animal fericit.

             Comunica cu el, oricat de ciudata ar putea parea situatia.

            Animalele de companie au nevoie de socializare la fel de mult precum avem si noi oamenii, astfel ca o comunicare este un lucru esential atunci cand vorbim despre fericirea lor. Oricat de ciudata ar parea situatia in care tu discuti cu cainele, trebuie sa stii ca acest lucru il face sa se simta iubit si este fara indoiala un mod ideal prin care poti stabili o legatura puternica cu orice animal de companie. Simplul fapt ca ii acorzi o parte din timpul tau este un lucru suficient pentru ca el sa inteleaga faptul ca il iubesti si ca este practic un alt membru al familiei.

            Joaca-te cu el ori de cate ori ai ocazia.

            Una dintre cele mai bune interactiuni pe care le poti avea cu cainele tau este aceea de a te juca cu el, cu sa fara jucarii specifice. De cele mai mutle ori, cainii trebuie sa isi consume si ei energia si trebuie sa fie stimulati. Prin joc de asemenea se pot stabili legaturi foarte stranse, intre tine si el, de aceea specialistii ne recomanda sa ne ruptem putin din timpul nostru si sa ne indreptam atentia inspre micii necuvantatori.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Ioana Buddies

Comentarii

Cauta

Categorii populare