Comunicate de Afaceri

5 tricouri damă pe care le-aș purta vara asta

Unul dintre magazinele online peste produsele căruia îmi place să mă uit adeseori este Nouamoda.com.Aici găsesc întotdeauna modele deosebite, haine potrivite pentru toate vârstele și stilurile vestimentare. Azi, navigând iar printre numeroasele produse de pe site, mi-au atras atenția câteva tricouri damă și m-am gândit să vă prezint și vouă cinci modele pe care le-aș purta, cu siguranță, în această vară.

Tricou cu mâneci scurte pentru femei, cu decolteu rotund, potrivit pentru timpul liber

Disponibil în diverse culori, acest tricou mi se pare o alegere excelentă pentru plimbări și ieșiri cu prietenele, la o cafea. Designul simplu, completat de imprimeul de pe piept creează un model cu adevărat inedit.

Tricou vintage cu imprimeu pentru femei, cu mânecă scurtă, pentru timpul liber

Un alt model care mi-a plăcut tare mult este acest tricou vintage, de asemenea perfect pentru petrecerea timpului liber. Imprimeul acestui tricou îl scoate în evidență și îl face perfect pentru o ținută lejeră și, totodată, stilată. 

Tricou casual cu imprimeu de girafă pentru femei, cu decolteu în V și mânecă scurtă 

Datorită imprimeului girafă, acest tricou mi-a atras atenția și m-a determinat să îl adaug rapid în wishlist-ul pentru această vară. Cu mâneci scurte, decolteu în V și un buzunar pe piept, acest tricou pare o alegere perfectă pentru plimbări.

Tricou pe umăr cu mânecă scurtă si cu culoare solidă

Datorită designului pe umăr, acest tricou este unul modern, perfect pentru a fi purtat în această vară. Este disponibil pe mai multe variante de culoare, precum negru, albastru, gri deschis și roșu. 

Tricou modern de vară pentru femei, cu decolteu în V, culoare uni, cu mânecă scurtă, tricou plisat

Căutând tricouri damă bumbac, am găsit acest tricou, care este confecționat din bumbac și poliester. După părerea mea, este un tricou din categoria tricouri damă elegante, putând fi purtat pentru a da o notă de eleganță unei ținute.

Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele tricouri damă pe care le-am descoperit și pe care mi-ar face mare plăcere să le port în acest sezon. În plus, pe site nu se găsesc doar tricouri ieftine damă, ci și numeroase alte piese vestimentare și accesorii, potrivite pentru toate gusturile. 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Atelierul de Creatii Digitale

Comentarii

Cauta

Categorii populare