Comunicate de Afaceri

7 lucruri de care ai nevoie pentru a incepe un site web

De ce am nevoie pentru a incepe un site web?

Asadar, te gandesti sa construiesti un site web, dar esti nou in aceasta chestiune. Nici nu stii cu adevarat de unde sa incepi. Poate fi usor sa te regasesti inghetat inainte de a incepe, daca nu ai o lista clara de pasi care sa te ghideze.

Pentru a te ajuta, iata un ghid pas cu pas de ceea ce ai nevoie pentru a incepe un site web.

  1. Un obiectiv

Daca te afli in stadiul in care te gandesti sa incepi un site web, este posibil sa ai deja un inceput bun pe acesta (majoritatea oamenilor nu incep sa isi doreasca un site web fara sa aiba o idee despre ce ar fi). Cu toate acestea, inainte de a merge mai departe, clarifica cu adevarat ce doresti sa realizeze site-ul tau web.

  1. Un nume

Acest pas inselator de simplu poate fi una dintre cele mai dificile parti pentru multi oameni. Nu necesita multa munca plictisitoare, dar necesita luarea unei decizii creative dificile si este usor sa te blochezi la acest pas si sa treci cu greu inainte.

  1. Gazduire web

De obicei, poti sa iti inregistrezi numele de domeniu si sa cumperi gazduire web dintr-o singura data, deoarece majoritatea planurilor de gazduire includ cel putin un nume de domeniu ca parte a pachetului (si, uneori, mai mult). Alegerea planului potrivit de gazduire poate fi un pic coplesitor, dar cateva informatii de baza despre diferentierea tipurilor de gazduire web ar trebui sa iti ofere o idee destul de clara cu ce sa mergi.

  1. Un design

Fiecare site web pe care il vezi pe web are un design web de baza pe care cineva a trebuit sa il creeze. Atunci cand proiectarea unui site web este intuitiva si isi face treaba, nu te gandi neaparat prea mult la asta, dar asta pentru ca altcineva a gandit pentru tine,  in timpul procesului de proiectare pentru a te asigura ca site-ul satisface cu usurinta nevoile vizitatorilor.

  1. Continut

La fel ca si in cazul proiectarii web, probabil ca nu te-ai gandit niciodata la lucrarile care au ca scop elaborarea tuturor cuvintelor de pe paginile site-urilor web pe care le vizitezi. Dar cineva a pus acel timp si lucreaza si este un pas pe care trebuie sa-l faci si tu.

  1. Planul de marketing digital

Este posibil sa fi crezut ca creare site de prezentare a fost partea dificila (si nu este usor), dar odata ce site-ul web va fi lansat, vei realiza rapid cat de greu poate fi ca oamenii sa il verifice. Pentru asta, ai nevoie de marketing online.

  1. Google Analytics

Una dintre cele mai valoroase instrumente de care au nevoie proprietarul site-ului este in mod convenabil complet gratuit. Configurarea Google Analytics este usoara si unul dintre primele lucruri pe care ar trebui sa le faci odata ce site-ul tau web este gata de lansare. Instrumentul ofera informatii bogate despre numarul de persoane care vin pe site-ul tau, cum te-au gasit, daca s-au intors din nou si cine sunt (din punct de vedere demografic).

Construirea unui site web vine cu provocarile sale, dar odata ce cunosti pasii de baza pe care trebuie sa ii faci, este mai usor sa elaborezi un plan pentru a merge mai departe. Odata ce va functiona, te vei confrunta cu un set complet nou de provocari, desigur, dar este satisfacator sa vezi ca traficul tau creste si site-ul tau web decoleaza. Noroc!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Adrian DLS

Comentarii

Cauta

Categorii populare