Comunicate de Afaceri

Aceste tuburi LED au numai avantaje! Vezi aici detalii

Ce trebuie sa iei la cunostinta despre tuburi led

Daca vrei sa folosesti sisteme de iluminat cu LED, fiecare utilizare a acestora va aduce multe beneficii.

In ultima perioada de timp, tehnologia de iluminat bazata pe LED s-a dovedit a avea multe avantaje in comparatie cu iluminatul vechi si este, de asemenea, cea mai buna si utilizata solutie de iluminat, care este foarte economica si practica.

Evolutia acestor tuburi LED a fost si continua sa se dezvolte si exista o crestere foarte rapida a utilizarii.
tuburi led
Utilizarea sistemelor de iluminare cu tuburi cu LED va ofera multe avantaje si multe motive, permitandu-va sa le utilizati cat mai curand posibil. Gasesti gama Electric Concept aici https://www.electric-concept.ro/Tuburi-LED

Bucura-te de avantaje

  • Multe produse bazate pe tehnologia LED au functie de reglare a fluxului de lumina, astfel incat puteti trece cu usurinta de la lumina aprinsa la lumina standby in functie de activitate;
  • Formele acestor becuri LED si tuburi LED sunt similare cu cele obisnuite, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa inlocuiti echipamentul de iluminat din locuinta dvs.;
  • Luminozitatea acestor lampi va ramane neschimbata pe tot parcursul ciclului lor de viata si nu va scadea in timp;
  • Aceste lumini au culori diferite, aici ne referim la culoarea luminii. Dupa preferinte, puteti alege lumina alba rece sau lumina alba calda. Este placut sa stii ca lumina calda este mai placuta si mai relaxanta, ceea ce creeaza un fel de intimitate in apartamentul sau casa ta.

Dezavantajele acestor tuburi:

Atunci cand te hotarasti sa cumperi tuburi LED sau produse similare care folosesc aceasta tehnologie pentru casa ta sau un spatiu mai mare (cum ar fi un spatiu comercial), trebuie sa stii ca vei observa o diferenta mai mare de preturi. Tuburile fluorescente sunt, de asemenea, mai ieftine decat LED-urile.

Vor fi unele modificari pozitive la facturile de energie electrica, care vor scadea in timp. Acest lucru va economisi mult.

In al doilea rand, un dezavantaj „semnificativ” este temperatura emisa de aceste tuburi LED. In general, ele emit caldura si afecteaza temperatura ambianta a camerei tale. Va rugam sa acordati atentie numarului si locatiei becurilor pe care le-ati cumparat.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare