Comunicate de Afaceri

activepaper@yahoo.com

ZonaBebe.ro - isi primeste atestarea din partea celui mai important forum al comertului electronic din Romania - GPeC. Obtinerea atestarii din partea GPeC asigura respectarea standardelor in comertul electronic si calitatea unui magazin din mediul online. ZonaBebe.ro certificata ca Marca de Incredere face o declaratie de business evidenta in directia dezvoltarii nationale a bunelor practici in comertul electronic.

“O echipa bine inchegata, cu cunostinte superioare de business si cu multa creativitate face ca ZonaBebe.ro sa fie un succes atestat atat in mediul direct - cel al produselor destinate copiilor - cat si in mediul online global, la nivelul Romaniei. Doar prin bune practici si printr-o atitudine concurentiala onesta si ferma se poate construi o marca la nivel online. Am reusit sa obtinem cea mai grea atestare din online-ul romanesc - o atestare care garanteaza punctele forte prin prisma exigentelor GPeC!” a declarat Vasile Cosma – Director Vanzari - Active Paper SRL.

Considerata drept cea mai benefica manifestare din .RO pentru comertul electronic, GPeC si-a construit reputatia unei competitii dure si transparente care rasplateste performantele in comertul electronic, ridica standarde de calitate si contribuie activ la cresterea increderii consumatorilor in tranzactionarea online.

www.ZonaBebe.ro este o platforma on-line de e-commerce dezvoltata de compania Active Paper din Cluj Napoca. Active Paper are o experienta de peste 6 ani in comert electronic.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Active Paper srl

Comentarii

Cauta

Categorii populare