Comunicate de Afaceri

Amenajati camera celui mic, incepand cu oferta de patuturi de pe iBebe.ro

Alegerea unui patut pentru copii nu ar mai trebui sa fie atat de dificila pentru parinti, odata cu accesarea magazinului online iBebe.ro. Oferta este variata, continand atat patuturi de bebelusi, cat si patuturi pentru tineret (copii pana la 10 ani). Fie ca doriti un patut simplu, ori unul tip personalizat pentru baieti, iBebe.ro vine in intampinarea dorintelor dumneavoastra. Site-ul ajuta la clasificarea produselor in functie de pret si producator. De asemenea, utilizatorii pot alege si vizualizarea exclusiva a produselor care se afla in promotie.

Accesati oferta de patuturi pentru copii la preturi ieftine si de o calitate superioara a retailer-ului iBebe.ro

Fie ca puiul dumneavoatra abia s-a nascut, fie ca e deja aproape adolescent, iBebe.ro ofera pe acest linkl https://www.ibebe.ro/131-patuturi-si-cosulete-de-dormit patuturi pentru toate gusturile, la toate preturile si de o calitate deosebita. Este important ca patutul de lemn sa fie confortabil, de aceea la fiecare produs, iBebe.ro ofera in pachet si o saltea. Somnul celui mic va fi, astfel, lin i odihnitor. Pe de celalata parte, exista mai multe tipuri de paturi, printre care:
• Patuturi pentru bebe de lemn sau material textil – fie ca se doreste achizitionarea unui patut din lemn ori a unuia din material textil, oferta iBebe este generoasa. Exista patuturi la preturi pentru toate buzunarele, astfel incat orice parinte va fi multumit.
• Sleeper-e pentru bebelusi – acestea sunt folosite pentru somnul din timpul zilei. Ele sunt flexibile, permitand leganatul. Astfel, cel mic va adormi mult mai repede.
• Patuturi Junior + Paturi de copii cu varste intre 3 si 10 ani – odata crescut, copilul dumneavoastra isi va dori un patut mai mare, personalizat chiar. Oferta iBebe cuprinde patuturi atat pentru juniori, cat si pentru copii mai mari, cu modele de tip masina pentru baieti si cu printese pentru fete.

DESPRE IBEBE.RO

Magazinul pentru bebelusi iBebe.ro este un retailer de incredere al produselor pentru cei mici. Platforma online gazduieste atat accesorii pentru camera copilului, carucioare, accesorii auto, dar si incaltaminte si imbracaminte pentru cei mici. In ceea ce priveste livrarea, aceasta se efectueaza la 24-48 de ore de la confirmarea ei, iar fiecare client are dreptul de retur al comenzii in 14 zile de la primirea acesteia. Comanda se realizeaza fie prin telefon, la numerele 0749.996.991 sau 0749.996.992, fie prin intermediul contului online.
###
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Iulian

Comentarii

Cauta

Categorii populare