Comunicate de Afaceri

Aplice led pentru un iluminat deosebit de la Electric Concept

Unde poti pozitiona aceste aplice led?

Cel mai des, iluminarea prin aplice LED este utilizata pentru interiorul constructiilor si a spatiilor de locuit. Ele pot fi instalate foarte usor in tavane de beton sau chiar in plafoane sau tavane false din rigips.

Pot fi integrate in birouri si holuri sau chiar cai de acces si zone cu trafic intens, asigurand nivelul perfect de lumina necesar pentru intreprinderea de activitati comerciale sau de petrecere a timpului liber.

Despre tehnologia Light Emitting Diode

Un avantaj al iluminatului cu LED de exterior, implicit cu aplice led este acela ca temperaturile mici chiar influentează pozitiv diodele, amplificand fluxul luminos si durata de viata a acestora.
aplice led
Comparand aceasta cu o sursa de lumină cu carcasa de aluminiu, duce la crearea unor corpuri de iluminat extrem de durabile, rezistente, care nu au nevoie de mentenanta, ce pretind o cantitate minima de electricitate în relatie cu cantitatea de lumină pe care o genereaza.

Un corp de iluminat cu LED este practic independent de lucrările de mentenanta pe durata vietii sale. Faptul ca nu este nevoie sa schimbi sursele de lumina economiseste timp si bani.

In domeniul iluminatului, cel mai mare impact asupra mediului este legat de cantitatea de energie utilizată. Cantitatea mare de lumina produsa, comparata cu energia consumat, face solutiile precum aceste aplice LED foarte eficiente, iar acest aspect este deosebit de important atunci cand electricitatea folosita sa alimenteze vine din surse care nu sunt optimizate pentru mediu, cum este carbunele.

Noi te sfatuim sa alegi produse de ultima generatie de la magazinul online Electric Concept

Pentru un iluminat puternic, economic si cu o durata de viata foarte ridicata, trebuie sa folosim un sistem de iluminat pe baza de aplice LED in orice spatiu.

Magazinul online Electric-Concept va ofera o gama variata de produse de iluminat pe baza de led ce cuprinde: becuri, spoturi, proiectoare, plafoniere, bezi, tuburi, iluminat stradat, iluminat industrial, toate aceste produse la pret de producator si care vin insotite de certificate de garantie si de conformitate.

Nu uita sa apelezi la o conversatia live in caz ca ai dubii si nu te poti hotari la ce produse sa recurgi. Colegii nostri vor comunica intr-un mod eficient si te vor ajuta sa faci cele mai potrivite alegeri!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare