Comunicate de Afaceri

Atunci cand ai un business mic sau esti la inceput de drum

Atunci cand ai un business mic sau esti la inceput de drum, cel mai important lucru pe care trebuie sa il faci este sa iti folosesti bugetul intr-un mod cat mai intelligent si sa il imparti corespunzator, astfel incat sa nu iti lipseasca nimic.

Publicitatea este foarte importanta si nu o poti ignora intrucat iti ofera posibilitatea de a castiga clienti, sa devii cunoscut si sa te dezvolti. Dar, in afara de beneficiile directe care pot sa fie generate de campaniile de advertoriale precum cresterea traficului si / sau a numarului de vizitatori, brand awareness, mentinerea pozitiei de top pe motoarele de cautare etc., mai putem enumera cateva.

 Atrage atentia

 Spre deosebire de alte tipuri de reclame cu care sunt obisnuiti deja consumatorii, care sunt utilizati pentru a atrage prin exagerarea avantajelor produselor si serviciilor promovate, campaniile de publicitate prin advertoriale sunt diferite si nu creeaza aceeasi perceptie pentru consumatori.

Advertorialele reprezinta o modalitate mai atractiva de publicitate intrucat incepe cu un titlu atractiv si continua cu un continut de calitate. Reuseste sa atraga atentia intrucat continutul unui advertorial se bazeaza pe informare si creativitate prin care cititorul poate sa ia o decizie pe cont propriu pe baza unor fapte concrete.

 Furnizeaza mai multe cunostinte

 Nu numai ca reusesc sa atraga atentia dar pot sa ofere cunostinte in plus intr-un domeniu cu care nu sunt familiarizati. De exemplu, daca un produs este inovator si consumatorii interactioneaza pentru prima data cu un astfel de domeniu, atunci prin a citi un advertorial vor putea invata cum functioneaza produsul sau serviciul respectiv sau pot sa afle solutii pentru a putea beneficia la maxim de avantajele produselor si serviciilor.

Acesta este si rolul unui advertorial, sa ofere informatii potrivite la momentul potrivit. In plus, citind un advertorial, viitorul client nu se va simti constrans sa cumpere daca nu acela este scopul sau.

 Schimba imaginea firmei in ochii clientilor

 Oamenii sunt deja satui de numeroasele reclama care le sunt servite in fiecare zi, ori de cate ori deschid calculatorul sau stau pe telefon. Fata de o reclama obisnuita, advertorialul le aduce la cunostinta informatii precum modul de functionare al produsului. Un advertorial poate sa schimbe si perceptia consumatorului asupra produselor si serviciilor unui brand prin faptul ca le aduce la cunostinta calitatile si posibilele solutii pentru a remedia anumite parti negative ale produsului.

De asemenea, un advertorial poate sa schimbe perceptia oamenilor legat de imaginea unei companii. Mai ales la inceput de drum, este destul de dificil pentru o companie sa se afirme dar cu ajutorul unui advertorial povestea din spatele firmei poate sa fie facuta cunoscuta mult mai bine.

Adevertorialele produc rezultate pe termen lung in comparatie cu alte mijloace de publicitate care sunt vizualizate destul de putin sau ignorate de cele mai multe ori.

Imaginea unei firme conteaza foarte mult in mediul online si este foarte usor sa primesti recenzii negative pentru un produs sau serviciu daca nu te promovezi eficient. Prin intermediul advertorialelor vei putea iti creezi o campanie de promovare pe termen lung si sa schimbi perceptia oamenilor despre afacerea ta.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: BeinTop

Cauta

Categorii populare