Comunicate de Afaceri

Avantajele mentenantei site-ului si de ce ar trebui sa il externalizezi

In aceste zile, site-ul tau web este afacerea ta. Nu poti supravietui fara ea. Este o investitie necesara pentru orice companie si se plateste pe termen lung. Dupa ce ai cheltuit resurse valoroase pentru proiectarea si dezvoltarea site-ului tau nepretuit, nu crezi ca ar fi extrem de important sa il mentii actualizat?

Bineinteles ca este, motiv pentru care mentenanta site-ului web este la fel de importanta ca si constructia site-ului tau web. Mentinerea site-ului web nu este totusi usoara. Va poate costa mult timp si bani; mai ales daca nu esti foarte priceput la asta. Acesta este motivul pentru care externalizarea intretinerii site-ului web ar putea fi cea mai durabila optiune pe termen lung pentru afacerea ta.

Avantajele intretinerii site-ului web sunt usor de inteles.

Site-ul tau web este un portal constant intre vizitatori si compania ta. Starea si relevanta site-ului tau web reflecta direct starea si relevanta afacerii tale. Acesta este motivul pentru care intretinerea site-ului este atat de importanta.

Timpii de nefunctionare ai unui site web nu numai ca sunt penalizati de Google si ar putea afecta clasamentul motorului tau de cautare, dar ii va face si pe vizitatori sa puna la indoiala legitimitatea companiei.

Continutul depasit este un alt lucru negativ pe care Google si clientii il vor observa. Exista, de asemenea, amenintarea constanta de a iti fi piratat site-ul web, care poate avea un impact grav asupra afacerii tale daca nu este tratat imediat.

Acestea sunt doar cateva dintre lucrurile care pot avea un impact foarte daunator asupra afacerii tale. daca site-ul tau web nu este intretinut in mod constant. Prin neutralizarea acestor amenintari poti incepe sa intelegi beneficiile intrinseci ale intretinerii site-ului web.

Pentru majoritatea companiilor nu este inteligent din punct de vedere fiscal sa angajeze sau sa dedice o persoana din cadrul organizatiei pentru a gestiona intretinerea site-ului sau web. Experienta si timpul necesar unei persoane pentru a gestiona eficient un site web sunt descurajante, stresante si predispuse la greseli.

Acesta este motivul pentru care este comuna externalizarea intretinerii site-urilor web de afaceri. In functie de pachetul de intretinere a site-ului web, poti obtine o echipa dedicata de experti care iti va monitorizeaza prezenta online pentru o cincime din pretul lunar al unui expert intern.

Acesti experti iti vor monitoriza si intretine site-ul web pentru o perioada de timp convenita pe luna. Acestea vor economisi companiei tale timp si resurse pretioase, asigurandu-te in acelasi timp ca inima companiei tale functioneaza intotdeauna fara probleme.

Ce fel de pachete de intretinere a site-urilor web,poate te intrebi?

 Acest lucru depinde intr-adevar de compania de externalizare. Majoritatea incep cu planuri de inceput pentru site-urile web mai simple. Acest lucru implica de obicei aproximativ o ora de intretinere proactiva a site-ului web pe luna. S-ar putea sa nu para prea mult, dar pentru un site de afaceri mici, care nu are prea multe pagini, este suficienta o ora pentru a iti asigura ca site-ul tau web functioneaza fara probleme si este actualizat.

De acolo pachetele pot varia intr-adevar, dar sunt de obicei pe niveluri, in functie de orele de intretinere pe care le primesti pe luna si de complexitatea site-ului web al afacerii tale.

Pachetele premium de intretinere a site-urilor web pot fi atat de aprofundate incat sunt practic o echipa completa de asistenta a site-ului web pentru compania ta.

Cantitatea de ore de asistenta nu este singura valoare pe care trebuie sa o iei in considerare atunci cand decizi compania de intretinere a site-ului web. Exista lucruri intangibile incluse in fiecare plan care fac ca o companie sa iasa in evidenta sau nu.

Aceste lucruri ar putea include gazduirea, gestionarea domeniului, backup-uri si restaurari de site-uri web, modificari de continut, optimizare grafica, modificari sau adaugiri de produse si alte lucruri utile care pot fi extrem de importante pentru a mentine site-ul web al companiei tale la un nivel optim.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Adrian DLS

Cauta

Categorii populare