Comunicate de Afaceri

Bebelusii nu vor mai sughita daca ii hraniti cu biberoanele de la Babyneeds.ro

In gama de produse a acestui magazin online, parintii pot gasi la preturi competitive biberoane, scaune de masa sau scaune auto, carucioare 3 in 1 sau triciclete, olite sau scutece, aspiratoare nazale sau reductoare de w.c., patuturi si lenjerii, trotinete sau videointerfoane ce se monteaza pe patuturi.

Lista enumerata mai sus nu este exhaustiva.

Cu putin timp in urma, magazinul Babyneeds.ro a anuntat lansarea unei noi game de biberoane prezentata pe urmatorul link https://www.babyneeds.ro/bebe-la-masa/biberoane, a unei game vaste, ce contine zeci de tipuri deosebite.

Biberoanele plasate pe piata de acest magazin sunt realizate din materiale ce nu contin Bisfenol si inglobeaza tehnologii ce preintampina aparita colicilor.

De asemenea, biberoanele de bebelusi de la Babyneeds.ro sunt ideale pentru trecerea la hrana solida sau sunt confectionate in asa fel incat sa nu provoace sughitul.

Biberoanele pentru copii de la Babyneeds.ro au un bun raport pret-calitate

Biberoanele pentru copii din oferta magazinului online Babyneeds.ro au preturi de achizitie ce incep de la 15 ron.

Preturile biberoanelor pentru bebelusi sunt competitive si variaza in functie de materialele din care sunt realizate, de design si de tehnologia pe care o inglobeaza.

Acestea sunt prezentante intr-un catalog electric, care, datorita functiilor de filtrare, va ajuta sa identificati un produs realizat in conformitate cu preferintele dumneavoastra. Din acesta fac parte si urmatoarele tipuri de biberoane pentru bebelusi:
• Set de biberoane pentru bebelusi fabricat de Bebe Due - setul cuprinde 4 biberoane cu volume diferite si 2 suzete. Acestea sunt prevazute cu sisteme anti-colici si sisteme de flux continuu ce impedica dezvoltarea unei infectii la ureche. Au un design ergonomic si guri largi de umplere. Biberoanele din acest set sunt testate clinic si au trecut toate probele de calitate. Datorita sistemului de flux continuu digestia copiilor are loc intr-un mod optim. De asemenea, sunt prevazute cu senzori ce anunta daca temperatura continutului depaseste 37 de grade Celsius
• Set de biberoane pentru bebelusi fabricat de Philips- setul contine 4 produse. Acestea previn scurgerile din timpul hranirii. Datorita faptului ca laptele curge in ritmul impus de copil se reduce supra-hranirea, eructatiile sau regurgitatia
• Biberoane pentru bebelusi confectionate din silicon- acestea au rezervoare de 230 de ml si sunt prevazute cu lingurite ce se umplu cu mancare atunci cand sunt apasate recipientele. Aceste biberoane sunt ideale pentru piticitii care trec la mancarea solida

Care este modalitatea de cumparare a biberoanelor pentru bebelusi?

Achizitionarea biberoanelor pentru bebelusi se realizeaza fara a fi necesara vreo deplasarea la magazin.

Acest lucru este posibil deoarece site-ul magazinului www.Babyneeds.ro este prevazut cu functia "adauga in cos" prin intermediul careia se realizeaza o comanda online.

Pe langa acestea, un reprezentant al magazinului online Babyneeds.ro va poate oferi mai multe informatii sau va poate prelua o comanda telefonica la numerele 0726.817.023/ 0740.672.091.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Public Comunication

Comentarii

Cauta

Categorii populare