Comunicate de Afaceri

Beneficiile unei pereche de ochelari de protectie pentru calculator

Ochelarii antireflex de protectie pentru calculator sunt produse noi aparute in piata din Romania, chiar daca aceste produse putea fi cumparate din orice magazin de optica medicala.

Acesta apartie a ochelarilor de protectie pentru calculator a inceput odata cu constientizarea utilizatorilor de calculator asupra afectiunilor care pot aparea atunci cand privesti zilnic, ore in sir, orice tip de ecran.

In ceea ce priveste afectiunile care pot aparea atunci cand nu iti protejezi ochii impotriva luminii albastre emise de orice tip de ecran, putem evidentia afectiunile pe termen scurt,precum incetosarea privirii sau incordarea muschiului ocular. Pe termen lung, simptomele prezentate anterior pot avansa si strica vederea, iar pentru indreptare sunt necesari ochelarii de vedere cu dioptrii.

Beneficiile ochelarilor de protectie pentru calculator

Un prim beneficiu al ochelarilor de protectie pentru calculator este acela ca sunt capabili sa blocheze lumina albastra emisa de monitor, prin intermediul unui strat antireflex. Acest aspect te scapa imediat de orice afectiune care ar putea aparea, atat pe termen scurt, cat si pe termen lung.

Stratul antireflex al acestor ochelari de protectie pentru calculator este unul de culoare galben, care ajuta foarte mult in relaxarea muschiului ocular, care si creeaza un contrast sporit.

Un dezavantaj al acestui ton de culoare galben este prezent doar in cazul persoanelor care lucreaza in true-color, acolo unde accentul este pus pe culoare, iar acesta lentila antireflex te poate dezorienta.

Ochelari premium de protectie pentru calculator

Daca doresti sa iti cumperi o pereche de ochelari de protectie calculator, trebuie sa iti alegi un model premium. Exista in piata modele de ochelari ieftini, care nu iti ofera cele mai mari beneficii, ba chiar mai mult pot afecta vederea.

Analizand piata acestor tipuri de ochelari, magazinul Gunnars este cel care ofera acum cei mai calitativi ochelari de protectie calculator. Pretul acestora variaza in functie de tipul de rama si lentila, insa nu depaseste pragul de 450 de RON.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Team

Comentarii

Cauta

Categorii populare