Comunicate de Afaceri

Bonami - 4 ani in Romania si planuri ambitioase de extindere

Initial, in primul trimestru, a existat o incetinire a vanzarilor, datorata debutului pandemiei, insa, in lunile urmatoare, situatia s-a redresat, existand perioade cand cresterea a depasit planul initial, atat pe piata din Romania, cat si pe celelalte piete unde Bonami este prezent, si anume Cehia, Slovacia, Polonia si Ungaria.

 

In ceea ce priveste prognoza pentru 2021, este asteptata o crestere de 35%. „Ne asteptam la o cifra de afaceri de 100 milioane de euro, din care 13 milioane realizate in Romania’’, a declarat Pavel Vopařil, CEO Bonami.

 

In ciuda pandemiei, compania a inaugurat deja primele doua magazine fizice in Praga, urmand ca reteaua sa se extinda rapid anul acesta si in afara granitelor Cehiei, in principalele orase din tarile unde Bonami este prezent, urmand, pe viitor, si Bucuresti.

 

„Pentru perioada imediat urmatoare, prioritatea o reprezinta deschiderea cat mai rapida a unei retele ample de magazine, ce servesc si ca showroom si ca puncte de ridicare a comenzilor, in primul rand in Slovacia si Ungaria, urmand apoi Romania si Polonia. Este un mod mult mai placut si comod pentru clientii nostri de a-si ridica produsele de dimensiuni mici si mijlocii. Aceste locatii reprezinta, de asemenea, oportunitatea de a vedea diferite colectii, de a primi sfaturi privind amenajarea, de a studia mostre textile, si, nu in ultimul rand, de a returna comenzi sau folosi perioada de garantie’’, a mai afirmat Pavel Vopařil. Bonami doreste sa deschida inca 6 magazine pana la finalul anului, si 20 anul urmator.

 

Planul este sustinut atat de numarul de vizite si de comenzi inregistrate in magazine, ce au urmat trendul ascendent anticipat, cat si de reactiile pozitive ale clientilor ce viziteaza magazinele si au incredere in sfaturile oferite de specialistii Bonami.

 

Acestor servicii li se adauga si inaugurarea propriei retele de transport, dedicata in special pieselor mari de mobilier. Lansat in primavara, serviciul s-a dovedit un real succes inca din primele luni de functionare, si a fost extins rapid, livrarile efectuandu-se acum in Praga, Bratislava si Budapesta, iar in viitorul apropiat si in Bucuresti.

 

Aplicatia Bonami s-a bucurat de optimizari anul acesta, fiind adaugate noi functionalitati, pentru imbunatatirea experientei de cumparare. Aceasta genereaza in continuare un procent de 8 % din totalul comenzilor.

 

Cu ocazia aniversarii a 4 ani pe piata din Romania, Bonami le ofera clientilor sai o reducere de 15% la orice produs, in perioada 30 septembrie - 4 octombrie. De asemenea, compania organizeaza doua concursuri pe canalele sale de social media, ce ofera vouchere cu o valoare totala de 800 lei.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Bonami

Comentarii

Cauta

Categorii populare